Почетна / Фудбал / Партизан

Нападачи на Вазурино обезбеђење нагодили се са тужиоцем!

Навијачи Партизана Вељко Беливук (31) и Дарко Ристић (28), којима се судило због пребијања члана обезбеђења генералног директора црно-белих Милоша Вазуре, нагодили су се са Првим основним тужилаштвом у Београду и признали кривицу за казне од годину, односно годину и 10 месеци затвора.
ФОТО: В. Марковић

Они су закључили споразум о признању кривичног дела са тужилаштвом, који наредне седмице треба да потврди суд и изрекне им пресуду.

Према споразуму, Беливук је за казну од годину дана затвора признао кривично дело насилничко понашање, а Ристић за годину и 10 месеци затвора насилничко понашање у стицају са тешком телесном повредом.

Током суђења саслушани су и оштећени, који се нису придружили кривичном гоњењу, нити су истакли имовински захтев.

Милош Вазура није имао статус оштећеног. Инцидент се догодио се 28. априла испред стадиона Партизана, забележиле су га сигурносне камере, на основу чијих снимака су неколико дана касније ухапшени. 

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

pacijent
Snimak događaja, uz svedočenje nekoliko, što onih napadnutih, što prisutnih, verovatno je bio dovoljan za utvrđivanje činjeničnog stanja. Oštećeni se ne pridružuju, a to je još jedan pokazatelj kakav strah seju ti ljudi. I oni se time diče. Društvo takve treba da izoluje dok se ne vidi istinski napredak, dok ne budu sposobni za normalan život i normalno ophođenje sa okolinom. A to, što se ovde takvim ljudima, kao da je u pitanju nekakvo zanimanje, prikači odrednica - navijač, to je posebno čudo. Čime se ti takvi ljudi bave može se videti iz ogromnog broja krivičnih prijava za razne stvari u kojima kao da se takmiče. A društvo ih pušta da seju strah i bave se kriminalom i još Neko, ko predstavlja ovo društvo, kaže da ne može protiv njih. UŽAS!
Pravna
Drzava, nema sta! Lepo kaze Vucic.
SOMEONE
Oštećeni još treba da se izvine napadacima i da im nadoknade štetu na obući uzrokovanu šutiranjem u glavu
Gagi j.
``Током суђења саслушани су и оштећени, који се нису придружили кривичном гоњењу, нити су истакли имовински захтев.`` A DA LI SU UOPSTE I SMELI????
liks
srbija zemlja licemjera,kriminala i mafije.hahahahaha srbistan današnji

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.