Почетна / Фудбал / Партизан

ПОТВРЂЕНО: Партизан дочекује ПАОК 8. октобра

Фудбалери Партизана и грчког ПАОК-а одиграће пријатељску утакмицу 8. октобра у Београду, саопштио је српски вицешампион.
ФОТО: ФК Партизан

Београдски и солунски црно-бели имају братске односе и биће то прилика да се пријатељство још једном потврди.

Тренер ПАОК-а је бивши првотимац Партизана Владимир Ивић, а у екипи је и некадашњи репрезентативни голман Жељко Бркић.

Утакмица ће поцети у 19.30 сати.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PAOKara
Mono Paok Mono Partizan Oooo Partizane Ooo Paokara
Džo istina
Još jedno zamlaćivanje navijača od strane uprave. Zamazivanje očiju. Mi iskreni Partizanovci ne želimo vještačke utakmice, već da se za njih naš klub izbori dobrim rezultatima i organizacijom!
Džo istina
Moj prijatelju od 1984 pa do danas nisam propustio niti jednu zvaničnu utakmicu Partizana, dosta njih pregledao na stadionu, od kada je dostupan internet sve jednu pregledao, radio prenos slušao gotovo sa 80% njih. Al postoji jedan drugi problem a to je: što TI i ovaj gore Perinco ne vidite dalje od očiju ili ste dobro izmanipulisani. Ovo trenutno je najlošiji Partizan od 1984. Stanje u našem klubu je katastrofa, nešto se moglo popraviti da smo prošli Augzburg prošle godine mada sam i mišljenja da bi to bilo guranje problema pod tepih. Prvi put u istoriji kluba nemamo igrača niti blizu reprezentacije. Cirkus sa Živkovićem je sramota da ne može biti veća. A uprava kluba planira da zamaskira problem utakmicom sa Paokom na kojoj nema teoretske šanse da bude više od šest hiljada gledalaca. Živi bili pa videli! Pozdrav za obojicu!
Partizan
Dzo, ti si navijac Partizana koliko ja astronaut.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.