Почетна / Фудбал / Партизан

Николић: Може да буде опасно

Марко Николић прихвата улогу фаворита у мечу с Младошћу, не и став јавности о већ виђеној победи и упозорава
ФОТО: В. Марковић

Озбиљан у лицу, ауторитативан у гласу адвокатски се упињао челни стратег Партизана Марко Николић да Младост представи атрактивним ривалом. Колико је успео одгонетнуће сутрашњи дуел на његовој трави.

Све, ваљда, не би ли искуствено предупредио евентуално опуштање групе, засићење ниском од пет победа. Заредом! И, до пуцања нашпановао питомце да бодовно "рекетирају" госте.

Загонетка из Катара

Дилеме нема у вези са саставом тима, као ни у последњих месец и по великих ротација играча.  

- Комплетни смо – задовољно ће, Николић. - Божинов се вратио у тренажни процес, Ален Стевановић је после куп утакмице у Горњем Милановцу, одиграо врло квалитетно 15, 20 минута, имао малих здравствених проблема и сад је здрав. Једина загонетка је статус и ментално, физичко и здравствено стање тројице –Кљајића, Милетића и Миленковића – након повратка из Катара.

- Играмо с тимом само за бод иза нас, што довољно говори о квалитету Младости. Не знам шта бих рекао за тренера Ненада Миловановића, осим да лигу држи у малом прсту. Дуго је на овдашњој сцени, поготово у свом клубу. Ради добар посао, увек има квалитетан играчки кадар састављен од искусних играча као сад  с Бојовићем, Одитом, Радивојевићем, Милошевићем... И, увек неколицину талентованих младих фудбалера, пре свих, мислим на Јовановића.

Осврнуо се, потом, конкретније на сутрашњи меч.

- Утакмица с Младошћу је последња у циклусу пред паузу, ради репрезентације. С друге стране, јавност нас види као апсолутног фаворита. А, кад се тако посматра овај меч, може да буде опасно. Јесмо фаворити на неки начин, чињеница је да су добри резултати у последње време поприлично поправили свакодневни радни амбијент. Све то није пало с неба већ је последица великог труда и рада, посвећености и спремности на жртву играча и чланова стручног штаба. Победу желимо, неизоставно. Опет, да бисмо је остварили требало би да испунимо неколико предуслова попут ванредног залагања, заједништва на терену, тимске дисциплине, огромне енергије и мотивације на горњој тачки.

Овог стручњака у бришућем налету одушевљава реакција фанова с трибина.

- Публика на импозантан начин препознаје начин играња Партизана, што фасцинира, здушно подржава у сваком тренутку утакмице. И, то је обавеза више да професионалним односом према дресу задовољимо навијаче, одржимо висок ниво игара и резултата – закључио је Николић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srele
Partizan sada igra svaku utakmicu pod moranjem za " biti ili ne biti"! Uvijek smo nad provalijom, ali se nadam da će Marko i momci uspješno završiti ovaj ciklus prvenstva i u pauzi se još bolje pripremiti i podići nivo energije i kvaliteta za nastavak uspjeha. Partizanu nije danas lako ni protiv jednog protivnika, ali jednostavno moramo da imamo odgovor na svaku utakmici i protiv svakog protivnika. Nema demoralizacije.Samo napred Partizan!!!!
Nego sta
Ne moze da bude opasno ipak je sve zatvoreno kod vasih utakmica
napred partizan
Samo u meso,svi znamo kako ce oni da poginu kako bi nam bod otkinuli dok protiv neke tamo zvezde ima da setaju po terenu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.