Почетна / Фудбал / Партизан

Вучић: Нек` носи ко какве мајице хоће, посао државе је да истражи убиство

Новинаре је у Пролом Бањи на конференцији за медије Александра Вучића интересовао и став премијера о чињеници да су спортисти носили спорне мајице
ФОТО: Ројтерс

Нек` носи ко какве мајице хоће, мој посао је да се побринем да се истражи случај убиства навијача Александра Станковић и ко из које државе долази у Србију с калашњиковима да „дели правду” – изјавио је премијер Србије Александар Вучић.

На питање како коментарише то што су играчи Партизана носили мајице с ликом убијеног нарко-дилера и вође навијача њиховог клуба Александра Станковића, као и да ли је то нови показатељ спреге криминала и спорта, Вучић је за телевизију Прва рекао да то не жели да коментарише.

Нећу такве ствари да коментаришем, за мене је било чија смрт ужасна. Свако има свој избор, ако хоћете да носите мајицу са нечијим ликом носите, ако нећете немојте, али посао државе је да истражи убиство и да убице не прођу некажњено – рекао је Вучић и додао да неће дозволити да неко убија по Београду и да то буде мали проблем, а да тема постане нешто друго.

Наводи да је његов посао да се побрине да убиство Станковића буде истражено и да убице не прођу некажњено.

Ко је и из које државе дошао са калашњиковима у Београд и делио правду? А ви ми донесите мајицу на којој пише 'волим Тадића и Радуловића' и нећу је обући, нема шансе – навео је Вучић, истичући да је то да ли ће неко да носи некакаву мајицу или не зависи од нечијег дигнитета и интегритета.

Кошаркаши Партизана су, пре меча са љубљанском Олимпијом, изашли у мајицама са ликом Станковића.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ccc...
Pa, majstore, za pocetak bi mogao da one koje ova komedija od naseg pravosudnog sistema osudi na zatvor, da ih fino i posaljes u zatvor, a ne da ih ostavljas na ulici kao da se nista nije ni desilo. Mozda tad nesto i ucinite po pitanju kriminala u Srbiji, a ovako, objektivno, samo lupas, sto ono nas narod kaze, k'o Maksim po diviziji. Taj isti Mutavi, da ironija bude veca, bi sad mozda jos uvijek i bio ziv da si ga poslao u zatvor kako je pravosnazno i bilo odluceno, a ne sto si ga, kao sto sam vec spomenuo u predhodnoj recenici, ostavio na ulici kao da mu se predhodno nije ni sudilo. Krv je, ako cemo objektivno, i na tvojim rukama ovde, druze.
nemam pojma
R. Domanović - "Vođa"
Dragan
Znači da mafija može neometano da upravlja klubovima?
zoran
Ovakvog demagoga majka ne radja. Pa ga jos nije ni bruka da ovako izlaze. Obraz djon.
Laufer
Sve je premijer lepo rekao,da se mora istražiti ubistvo Stankovića,samo nije objasnio ko je pokojnog Stankovića i njegovu grupu janjičari poslao na Jug? Zašto mu je odlagan odlazak u zatvor iako je imao pravosnažnu presudu od pet godina? Zašto niko nije osudjen za napad ispred stadiona? Premijer je tada rekao da Stanković nikog nije udario,pa ni Al Kapone nije nikog ubio,ali su to radili za njega. Svakom ko prati sport jasno je kao dan,zbog čega nisu bili u zatvoru,i ko ih je poslao na Jug,a oni zauzvrat kontrolišu masu koja neće skandirati protiv dotičnog! Kod komšija da i nepričam,to je regrutni centar još od 1989 i pojavljivanja Arkana
Branko
Potpisujem od reci do reci.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.