Почетна / Фудбал / Партизан

Ћурковић: Бјековић воли понекад да се шали

Вербални јучерашњи удар легендарног Ненада Бјековића на чувенијег колегу по лопти и својевремено претпостављеног Ивана Ћурковића, потоњег не дотиче. Нит` карактерно, нит` емотивно.
ФОТО: В. Марковић

Отуд енергично одбија да реплицира дугогодишњем, како вели, пријатељу и блиском сараднику. 

Нема разлога, боље речено: и, не желим.

Да пуцате из топа у малу мету, или?

То сте ви рекли – осмехну се и, утисак је, одобровољи, што је био знак за продужетак разговора.  

Бјековић је...

Не интересује ме, верујте. Наше дружење је вишедеценијско, дакле, један другом смо много тога рекли на поменуту тему. Зна шта смо разговарали и кад је у питању садашњи Партизан, врло добро зна. Нека... нек` прича, његово је демократско право.

Погодиле су вас, ипак, Бјековићеве опаске да сте увек гледали свој...

Не занима ме, рекао сам малопре. А, Ненад... као Ненад. Воли понекад да се шали, буде духовит пред публиком. Интересантан за прочитати... Скупштина је у понедељак, можда кад све буде прошло и кажем неке ствари.

О, Бјековићу?

Не о њему генерално, већ уопштено о Партизану – загонетно закључује Ћурковић

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejavu
Mozda bi neki treci predsednik sa kakvom-takvom tezinom poput Karadzica privremeno uozbiljio klub.Ali kljuc trajnih promena je iskljucivo u rukama politicke vlasti.Bez privatizacije i zakona o sportu kojim bi se resili "huligana" i marginalaca prepunih dosijea,nema nikakvog smisla ni komentarisati,a ne nervirati se.Ovih nekoliko drugara vec decenijama umisljaju da je Partizan njihov.Nekada ga jesu delili medju sobom,a danas ga svako zeli za sebe.
ercov
Tvojim i Zekinim povratkom ste svima pokazali i dokazali ko ste,sta ste i sta za vas predstavlj FK Partizan. Ni trunke stida,dostojanstva i respekta prema klubu niste prikazali a taj klub vas je napravio, stvorio i pomogao vam da se dokazete,obogatite i odrzite toliko dugo u svetu fudbala.
FkpCaascais
Ne samoda nemaju stida, dostojanstav i respekta prema Partizanu, nego još misle da je klub njihov
Teodor
Ćure, ćure, Bjeka je u pravu, uvek si se ponašao "kako duva vetar", nisi nikad talasao, za sve garniture si zato bio dobar. I još se guraš u tim godinama, svi ste vi starci nezamenljivi. A samo zbog sopstvenih privilegija i džepa.
toma52
Gospodin ostaje gospodin.ZIVEO PARTIZAN.
Boza
Za majice kriva je UPRAVA FKP i ona mora biti udaljena iz sporta. To isto važi za CZ jer su i oni prostlavljali lik i delo navijača koji je činio ista krivična dela. Vreme je da se krena u rasčišćavanje veza i odnosa sa podzemljem i kriminalnom sferom!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.