Почетна / Фудбал / Партизан

Николић: Раднички је опомена, због егоизма појединаца изгубили два бода

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да црно-бели морају озбиљно да схвате утакмицу против трећелигаша Жаркова у осмини финала Купа Србије
ФОТО: ФК Партизан

Утакмица са Жарковом у Купу је веома битна јер смо више пута истицали важност тог такмичења за нас. После два изгубљена бода против Радничког, ово је лепа шанса да се вратимо на победнички колосек – рекао је Николић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Николић сматра да је његова екипа добила добру опомену после ремија са нишким Радничким (1:1) у 13. колу Супер лиге.

Добили смо опомену да кад напустимо дисциплину у игри и мотивациони ниво, као и појаву егоизма јер појединци желе да направе разлику више за себе, него за тим, онда немамо ни дозу спортске среће. Зато и примамо голове какве примамо, и промашујемо оно што не бисмо смели. У Купу нема поправног, Жарково је опомена за све нас из разлога што је претходно избацило доброг суперлигаша Металац.

Према његовим речима Партизан мора на терену да покаже да има бољи тим од београдског српсколигаша, иако је јасно да је Николићев састав знатно квалитетнији.

Жарково има млад и талентован тим, уз неколицину старијих играча, који знају. Зна се коме припада улога фаворита кад играју тим из прве и треће лиге, али то треба показати на терену. Једина је истина на терену, а не на прес конференцијама. Морамо да будемо веома озбиљни и максимално сконцетрисани, и да не направимо било какву глупост у игри – поручио је тренер црно-белих.

Он је додао да због повреда неће играти Евертон Луиз и Душан Влаховић, док се у опоравио Никола Миленковић. Утакмица између Жаркова и Партизана игра се у уторак од 13 сати на стадиону Рада на Бањици.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rade
Đurđevića na klupu da razmisli o svojim postupcima i sebičnosti zbog koje smo izgubili bodove
Pigeon
Djurdjevic nije bio sebican samo u onoj situaciji, decko uopste igra veoma sebicno i samo za sebe! Zbog njegovog zadrzavanja lopte bio je i onaj prekid posle koga smo sami sebi dali gol! Sto se tog gola tice, ja sam mnogo puta pisao da ovaj golman nema kvalitet za Partizan (nema ga cak ni za super ligu i nama treba ozbiljan golman kalibra Stojkovica), prosle sezone je primao jeftine golove, a setite se onog kiksa u derbiju...Kao da su igraci sabotirali Leonarda, veoma malo se igralo preko njega, a nas je najbolji igrac i to je Nikolic dobro i uvideo i javno i rekao, pa se nadam da ce uslediti i odgovarajuce mere. Ubismo se igrajuci po desnoj strani, gde su Vulicevic i Stevanovic preorali teren, ali sve je to bilo bez rezultata, jer oni pojma nemaju da centriraju, sto je tek bruka sama za sebe. Gledao sam i raspale, oni su katastrofa, ali tvrdim da svaki njihov igrac (posebno bocni) imaju bolji centarsut nego bilo koji iz Partizana, ako se izuzmu Leonardo i Marjanovic.
Rade
Ovo je Nikolićev gubitak dva boda, a ne igrača. Kljajiću nije mesto ni na klupi, Iliću, svaka čast, ali ista stvar, Djurdjevićev potez da ne doda loptu Božinovu zaslužuje ozbiljno ribanje. Zamene tokom utakmice čist promašaj...
Ccc...
@Grobaru s Istoka, da se ne pravimo ludi – Nikolic je ekspresno otpusten u Sloveniji, zbog cega? Zbog rasizma, prijatelju, pa ti sad crtaj sta hoces i kome hoces, ali ja pricam o cinjenicama ovde.
Гробар са Истока
Ако треба да се црта , да цртамо. Фофана није играо зато што није довољно квалитетан играч за Партизан, а не зато што је црнац. То што је он добар лик нема никакаве везе са његовим фудбалским знањем које је танко. Што се тиче Гогуе, има знања али и велики проблем у глави. Помислио је дечко да може да се понаша како хоће. Истина, клуб нам је у веома тешкој ситуацији , али ипак мора се зна неки минимум реда. За онакво понашање ван терена обавезно треба кажњавати новчано или раскидом уговора, па нека глуми индијанца у неком другом клубу. Називати Николића расистом је најблаже речено безобразлук.
Прикажи још одговора
Pjer
Sramna igra...Uprava je kriva jer vec dva prelazna roka nije dovela vrskog olejmenjera.
Labudu
Nikolic se odrekao sredine terena zarad opcije vise u spicu. A onda kada ispadne onaj koji je radio posao za dvojicu, Everton, onda taj deo terena ostane tanak. Marjanovic niti je kalibar za Partizan, niti kreativan dovoljno da poveze odbranu sa Leonardom i napadacima. Ali jednu stvar je u pravu, previse egoista, u cemu prednjace Djurdjevic, a valjda je Mihajlovic zbog toga i loseg stava poslat na klupu. Ne zeli se da se prizna da se ne dovodi kvalitetna desetka da bi 'rekorder (sramota poput Dekijeve u reprezentaciji) imao da igra. A on nece da prestane dok mu ovi ne daju funkciju u upravi, a oni se svojeg dela kolaca nece odreci. Partizanu nije potrebna nova uprava vec revolucija! Takvu ne mogu da povedu oni koji su ga vec vodili, vec mora da podje odozdo, od radnika i radnicke klase koja u sustini svojim radom finansira klub. Samo jos treba naci intelektualca srednje klase koji ce ideoloski agitovati i pokrenuti bunt.
srele
Tim apsolutno nije izašao spreman na utakmicu. Svi su zakazali osim Alena Stevanovića koji me je zaista prijatno iznenadio. Igrao je i beka i krilo i veznjaka bespoštedno svih 90 i kusur minuta. Prelomio je i protiv Zvezde. Neka samo nastavi tako. TREBA DATI ŠANSU ĐORĐU JOVANOVIĆU već u utorak u kupu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.