Почетна / Фудбал / Партизан

Вучелић: Нисмо натерали играче да носе мајице, идеја њихова

Нови председник ФК Партизан Милорад Вучелић изјавио је да управа клуба није дала налог фудбалерима да на меч са Вождовцем у 12. колу Суперлиге изађу са мајицама убијеног навијача Александра Станковића, већ да је то била идеја самог тима и Валерија Божинова
ФОТО: Н. Неговановић

- Божинов је јасно рекао да је његова идеја и целе екипе. Мајице нису питање за мене, већ за играче. Нико није натеран и никакав налог није издат из управе. Уследила је спонтана реакција због навијача који је пет година бодрио Партизан сваки меч - рекао је Вучелић новинарима после избора за председника црно-белих.

Он је додао да клуб не зна персоналне картоне својих навијача, као и да ли је Станковић био осуђени криминалац.

- Управа клуба издала је читуљу зато што је он наш навијач и јер смо осетили потребу. Оптужен је да је напао Вазуру, али је на Суду доказано да је чист. Можда има још много осуђиваних нацијача, ми то не знамо. Нисмо завод за споровођење санкција, већ постоје органи за то - поручио је Вучелић.

Он је додао да му је двоструко задовољство што је Скупштина протекла у најбољем реду, али и што је постављен на челну функцију.

- Не сматрам да сам ушао на „мала” врата јер је било 33 делегата. Био сам на много фунција... Све је то нормално, па и српске, црногорске владе слично раде. Циљ је финансијска консолидација клуба - истиче Вучелић.

Он није желео да каже колики је тренутни дуг клуба, али додао да није нарастио од доласка садашње гарнитуре у Партизан крајем прошле године.

- Постоје одређена дуговања пре запосленима и сада ћемо на томе радити. Ту је и пројекат интерната, већ је све спремљено, али је ствар успорена после ране елиминације из Европе, самим тим и прихода - рекао је Вучелић и додао да су свим партизановцима отворена врата да покажу љубав према клубу, упутивши тако позив и опозицији на челу са Ненадом Бјековићем.

Вучелић је данас изабран за председника Партизана на Ванредној скупштини, после два неуспешна покушаја у мају и септембру, а наследио је Зорана Поповића, који је отишао прошлог децембра.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zagrebacki klub
CIRKUS OD KLUBA!!! ho ho ho ho hooo
vucela krimos
"MUTAVI Tudjmanov klub"
Dragan Lo
Ovde nema ni časti, ni obaraza ni morala. Sale Mutavi je simbol polusveta koji ga i ubio, a tamo opstaju samo najbolji...Vučelić, Čović, Vučić, Zečević, Dačić... Vučeliću - huljo.
rocky
Nikad ne bi pomislio ranije ali sad mogu da kazem da je Djuric za ovog lopova i lazova doktor fudbala
Sovica
-A onda su se i kosarkasi -spontano-pridruzili....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.