Почетна / Фудбал / Партизан

Илиев о доласку Ђиласа: Морали смо да реагујемо пошто су тренерове замисли доведене у питање

Искусни нападач Владимир Ђилас јуче се придружио Партизану у Словенији, Ивица Илиев демантовао да ће да потпише уговор до краја сезоне
ФОТО: В. Влајић

Специјално за Журнал из Порторожа: ВЛАДИСЛАВ ВЛАЈИЋ

У српском фудбалу, Партизану као његовој перјаници, сва су чуда могућа: Владимир Ђилас, на прагу 33. рођендана, прикључио се припремама црно-белих!

Изненада, искусни центарфор је јуче у подне допутовао у Порторож, на ручку се упознао са узданицама Парног ваљка и поподне одрадио тренинг у Копру под командом тренера Марка Николића.

Ђиласу је први добродошлицу пожелео Бојан Остојић, познаник из доба док су заједно играли у Вождовцу.

У први мах се помислило да ће искусни нападач да стави параф на уговор са српским вицепрваком, појавила се и информација – до краја сезоне, али…

Ивица Илиев, спортски директор Партизана, синоћ после 19 часова је демантовао да ће Владимир Ђилас да задужи црно-белу опрему са бројем код тандема економа: Радета Вучићевића и Дарка Милићева.

- Владимир Ђилас – ново лице на тренингу Партизана, од јесенас под уговором са Телеоптиком. Принуђени, у договору са струком, у ситуацији кад Ђурђић, Влаховић и Божинов не могу да дођу у Словенију, морали смо да реагујемо пошто су тренерове замисли доведене у питање. Не морамо некога да платимо само за припреме, одлука је пала да то буде Ђилас због искуства, може брзо да се уклопи. Млади играчи, а имамо их доста, не би то „донели” на тренинзима и утакмицама.

Кратак застој и – глас Ивице Илиева повишен за октаву:

- Никакав уговор! Телеоптик је наша друга екипа, у сваком тренутку можемо неког да прикључимо.

Поставља се питање: шта ако се Владимир Ђилас током дрила у Словенији наметне Марку Николићу и, рецимо, затресе мреже Копра и Горице – хоће ли тада да буде награђен папиром на који би могао да стави шару?

- Не волим да причам „ако ово, ако оно... ” – није, на крају, ни ту могућност искључио млади функционер Партизана.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dejan
Pa zar Teleoptik nije nasa filijala za nase mlade i talentovane momke a ne za 33-godisnje igrace, nista mi nije jasno (figurativno)... Poceli ste da pravite sve losije i losije poteze bez ikakve potrebe, osvestite se da vas mi GROBARI svakodnevno pratimo i u sebi ocenjujemo, a Iliev taman dosao do granice kada smo poceli da ga respektujemo i sada odjednom tamo neki Djilas i to pljas iz Teleoptika, nemojte to da nam radite, imamo decu u Partizanu koja ne igraju a sada jos imamo matorce u Teleoptiku koji igraju i zavrsavaju karijere, ODLUCITE SE jer svako mesto je JAKO BITNO kako u Partizanu tako i u Teleoptiku!!! POZDRAV SVIMA!!!
34
Он је шару на тај папир ставио још летос, што је и документовано у савезу. Јасно пише, уговор на годину дана и то не са Телеоптиком, већ са Партизаном. За Телеоптик није ни играо. Каква се игра игра, не знам, али се лако може проверити.
FkpCascais
Tačno!
Ranko
Vidim da nikome od nas nije jasno zasto je Djilas prikljucen ekipi? Posle bruke koju nam je uprava priredila sa UEFOM, ostaje samo da Ilijev i Nikolic budu cvrsti u stavu da niko od bitnih igraca ne ode. Da se konacno dovede Vujadinovic ili neka eventualna adekvatna zamena. Ukoliko se nesto iskomplikuje, a sva je prilika da je neka frka. Partizan sada kakav jeste, je odlicna ekipa. Marko zeli Palocevica i klub bi morao da mu izadje u susret. Sa njim i stoperom, imali bi bas, bas vrhunski tim za nase uslove. Verujem u Marka i Ilijeva i apelujem na njih da podnesu ostavke ako ovi iz uprave krenu da prodaju igrace!
Ccc...
Ko da podnese ostavku? Ovi beskicmenjaci? Daj, Ranko, sta ti je, sta pricas?
Labud
Mogli ste i Labuda tako da dovedete.
Ccc...
Pa, mogli su, ali da si neciji kum. Ccc... sta samo rade, sram i stid da ih bude.
au
Daj smaraš više sa tom pričom u trećem licu...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.