Почетна / Фудбал / Партизан

Четворка Партизана против Копра, хет-трик Ђурђевића до полувремена! (ФОТО, ВИДЕО)

Други контролни меч, а први на припремама у Словенији Партизан игра у недељу, од 15 часова. Подсетимо, у првом пријатељском мечу на зимским припремама, црно-бели су на популарној „Блатуши” славили против БСК Борче са 6:1
ФОТОГРАФИЈЕ: В. Влајић
Копар – Партизан 0:4 (0:4)

Стрелци: 0:1 – Ђуричковић у 5, 0:2 – Ђурђевић у 12, 0:3 – Ђурђевић у 36, 0:4 – Ђурђевић у 40. минуту.

Копар – стадион: „Бонифика”. Гледалаца: 1.000. Судија: Данијел Јерман. Помоћници: Елвис Пиштолац и Мануел Видали (сви из Словеније).

КОПАР: Антоловић, Пожрл, Посавац, Икић, Луцић, Леандро, Кривичић, Блатанчић, Векић, Топузовић, Север.

Друго полувреме: Ненезић, Андрејашић, Паљк, Сикошек, Дедић, Биљан, Кокоровић, Ибричић, Лукановић, Прањић, Јурина.

ПАРТИЗАН: Кљајић, Вулићевић, Остојић, Ћирковић, Милетић, Јанковић,  Јевтовић, Косовић, Ђуричковић, Ђурђевић, А. Стевановић.

Друго полувреме: Јовичић, Радин, Миленковић, Бошњак, Богосавац, Дамњановић, Марјановић, Евертон, Леонардо, Јовановић, Тавамба.

 

Специјално за Журнал из Копра: Владислав Влајић

Фудбалери Партизана данас играју прву пријатељску утакмицу током осмодневних припрема у Порторожу и после првог полувремена воде 4:0 против Копра, шестопласираног тима Словеније. У главној улози је Урош Ђурђевић, већ у 40. минуту са сјајним остварењем – хет-триком!

Црно-бели су до вођства на добро испуњеном стадиону „Бонифика” дошли голом Петра Ђуричковића, на асистенцију расположеног Уроша Ђурђевића.

Капитал Београђана удвостручио је капитен младе репрезентације Србије, после центаршута Ђуричковића, Антоловићеве одбране ударца Марка Јанковића и покушаја шута Небојше Косовића.

Овације у једној од најпознатијих лука на Јадрану до одласка на паузу поново је заслужио Урош Ђурђевић: Немања Милетић је сјајно центрирао са леве стране, убојити центарфор поновио салдо из недавног меча у Београду против БСК Борче – са петерца, рутински, сместио је лопту у десни угао.

Ако мислите да је то било све од вође навале црно-белих – преварили сте се: пресликана акција Милетић – Ђурђевић, овај пут са битном разликом – гол трзајем главом, са седам метара.

Тренер Парног ваљка Марко Николић извешће на терен 22 играча, тачније – играће два тима по 45 минута.

Ван протокола су остали капитен Саша Илић, голман Немања Стевановић, Немања Михајловић, Сава Петров и Владимир Ђилас, од суботе на тренинзима српског вицепрвака у Словенији.

Копром све време одјекивала је песма Гробара, време пријатно за игру – 10 степени Целзијусових.

У другом полувремену Марко Николић је на терен извео других 11 играча, баш као и његов колега на клупи домаћина. Голова више није било. У последњих девет минута меча уместо Леонарда заиграо је Владимир Ђилас, који је приграбио дрес са бројем девет.

 

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sudija
2 i 3 gol iz ofsajda.....
milossan
Sto puta sam gledao, ne verujem svojim očima. Ili sam ja slep ili pomoćni.
0110
Dobro je. Bravo. Samo nastvite tako. Napred Partizan!
Zole
Jankovic i Kosovic 2 mekušca. Ja stvarno ne znam kako su nam kriterijumi tako pali,pa ne mogu bre u Partizanu da igraju i kurta i murta, ova dvojica su igraci za Vozdovac Lucane i tako te osrednje ekipe,ajmo malo ozbiljnosti, bolje ne dovoditi nikog nego gomilati prosek
Zole
@Ti reci, a jedan od ove dvojice ti je sigurno drugar ili rodjak kad ih branis jel da. Kazem samo ono sto je ocigledno, ne znas koji je smesniji igrac od njih dvojice
@Barbanu
Upravo tako. Malo napadamo preko bokova, a cim smo to uradili nekoliko puta, bilo je i golova. Desna strana slaba, nema proboja, nema centarsuteva...U drugom poluvremenu nije ih bilo ni s leve strane...Mislim da Nikolic to vidi, tako da nije problem i da ce se to srediti, propreme su tek pocele. Ovu dvojicu koje pominjete sam ja odavno okarakterisao kao igrace za nekog drugog, a ne za Partizan...I ima ih tu jos neki...
Прикажи још одговора
Dejan
Zasto na golu nema Nemanje Stevanovica koga GROBARI dugo cekaju i od istog mnogo ocekuju???!!!
Labud
Помоћници: Елвис Пиштолац...Kakvo ime, pogotovo kada se zna da je Elvis, navodni kralj rokenrola pucao na veverice sedeci na wc solji.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.