Почетна / Фудбал / Партизан

Дринчић хоће у Макаби из Хаифе

Никола Дринчић могао би до краја прелазног рока да постане играч Макаби Хаифе. Искусни везиста био је на мети је Израелаца и почетком лета, али је у јуну трансфер стопирао Партизан са којим Дринчић има уговор до краја 2016. године
ФОТО: Н. Неговановић

Клуб који с клупе од овог лета предводи Александар Станојевић, бивши тренер Партизана и омладинске репрезентације Србије, у први мах је одустао од трансфера, знајући да ће тешко добити дозволу црно–белих.

Лоша финансијска ситуација у српском вицешампиону међутим, натерала је Дринчића да размишља о одласку.

Црногорски репрезентативац поново је изразио жељу да постане играч Израелаца, највише због тога што ситуација у Хумској није онаква какву је замишљао када је у децембру прошле године одлучио да се врати у матични клуб.

Одлука је на руководству Партизана.Парном ваљку је за остваривање високих амбиција Дринчић неопходан, али вишемесечна дуговања према играчима могла би да промене став челника клуба.

Коментари47
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

profesor
Fk partizan nije privatan klub sto znaci da sa peticijom od 10.000 potpisa grobara djura mora da ode, to jest da ga snene drzavne strukture.... Sami da ima ko da je pokrene , ..bjeku i bjeku vratiti sto pre , pridruziti im mijatovica i liga sapik a je zagarantovana...
student
U upravi treba:Mijatovica,Krstajica,Cirkovica,Mirkovica,Kezmana,Dragutinovica,Kralja,Ivana Tomica,Niksu Saveljica,a za trenera Antica,Stanojevica ili Miroslava Djukica.Em cemo imati sponzora,em cemo biti redovni ucesnici LS,a i bice love za pojacanja.
rocky
iskreno se nadam da ovo nije istina jer nam je on najbitniji igrac, jeste igrao neke meceve malo slabije ali vratice se on u formu kad bude najpotrebnije ali realno on je vodja tima, nosioc igre i kad mu ne ide
dudav
Zato nam je iigra ovakva.Priseti se malo kako kako je to igrao LOLA ili MEDO pa onda pričaj o igri.
dudav
Poštovani prijatelji,grobari, ja imam 6o godina 35 godina sam bio u fudbalu dok se nisu pojavili ovakvi likovi koji nikad nisu videli kako izgleda fudbalska lopta a vode klubove, rezultate vidimo. Od kad su oterali Djukića , koji je doveo Žuku Moreiru Diaru... mi nemamo redovna pojačanja za LŠ ili LE svejedno, hoćemo evropsko takmičenje a dovodimo pojačanja iz Rada. Radničkog Vojvodine, e to neće da može, ovaj Drinčić nemože da igra u ozbiljnom klubu ni u trćoj ligi,kao ni Škuletić,Stanković ... i zato ako neko nudi makar neku paru odmah ga dajte još večeras jer takvih u Teleoptiku i omladinskoj školi ima koliko hoćeš i bolji-
Djuro Lopove
Sta bi s onim ne damo DRincica ispod 5 mil ?
Carletto
Neka ide. On je svoje postovanje prema klubu pokazao i time sto je na pocetak priprema dosao sa 5 kila vise i u stanju raspada pa mu je protiv Ludogoreca dusa bila u nosu posle 20 minuta.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.