Почетна / Фудбал / Партизан

Михајловић у Штутгарту или у Француској

Генерални директор Партизана Милош Вазура потврдио за Журнал да Партизанов бисер не иде у Италију, већ ће у другом смеру
ФОТО: В. Марковић

Партизан данас продаје Немању Михајловића! Али не у Ђенову како су најављивали медији већ у Француску или у Немачку!

- Не постоје преговори са Италијанима, то је нека стара прича, Немања Михајловић је близу одласка у Немачку или у Француску - рекао нам је јуче Милош Вазура, генерални директор Партизана.

Није за првог оперативца црно-белих проблем ни да конкретизује причу:

- Штутгарт је заинтересован за Михајловића и цена је између 2,5 и три милиона евра. Управо нам се јавио и један француски клуб, спреман да плати три милиона али без процената за следећу продају. Прича о Ђенови уопште није актуелна - категоричан је Вазура.

Руководство Партизана продајом Немање Михајловића неће ставити тачку на прелазни рок.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Labud
Posle ovih nece ostati ni plocice u klonjama na stadionu JNA a kamoli neki talentovan igrac ili prebijena kopejka u klupskoj kasi koju ce takodje - iako je u pitanju metafora a ne fizicki objekt - da odnesu. I onda pitaju Labuda "pa sto pijes toliko?".
Бувља пијаца
Е ово је већ класично набијање цене и то у последњем тренутку. Не ради се овде о његовим фудбалским квалитетима и то није упитно, већ о масној провизији и начину на који ће да се замажу очи обичним смртницима. Не знам која је улога оваквих ликова у нашем фудбалу, сем да деградирају исти. Али тави су, нажалост, свуда где има пара, тј. има шта да се узме. Ето, сад постоји прича и да Миленковић иде, а дечко је једва саставио годину дана у првом тиму. И онда ће бити дај неког новог клинца, који ће опет тако бити најурен само да би се проценти стрпали у џеп.
svasta
Ma da za rezervu od 1.5 do 3 miliona preko noci , oce to oce.
dejavu
Ako su ove cifre i za Blekija i za Necu tacne,onda tu realno nema sta mnogo da se prica.Ne treba zaboraviti da je klub ispao u prvom kolu u Evropi,i da su iznosi veoma visoki kada se sve uzme u obzir.Ali novi stoper je sada, i to ne bilo kakav,apsolutno neophodan.A sa tim novcem vredi razmusljati i o boljim resenjima u veznom redu od postojecih.I na kraju,odlaskom Nece se ipak otvara vise prostora i za Petrova. Sve ima svoje....
Nesa
Koliko li ćete para vas trojica (V,V,V) tek staviti u dzep za tako sramotnu cenu Milenkovica a posebno Mihajlovića?!? Od dolaska vas trojice klub se urusava i sistematski pljačka! Kada bi imali i malo obraza, sami bi podneli ostavke,ne da cekate da vas najure. Pa i motkama...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.