Почетна / Фудбал / Партизан

Ђурђевић: Рекао сам да нећу да славим, није било за пенал

Урош Ђурђевић је, без сумње, обележио мали градски дерби: победоносним голом и промашеном шансом
ФОТО: Н. Неговановић

Рекао сам да нећу да славим – објашњава Ђурђевић да је из пијетета према бившем клубу само подигао руку пошто је затресао мрежу.

О погођеној стативи, пак, каже:

Ни сам не знам како сам промашио. Био је контакт, али није било за пенал.

Осврнуо се и на инцидент по завршетку утакмице:

Немам појма. Нисам ни ишао тамо. Нешто због Евертона...

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ccc...
"Nesto oko Evertona"?! Hmmm... dobar fudbaler, ali s ovim komentarom me i nije bas nesto uvjerio da je i dobra osoba. Sve i da mu nije u pitanju saigrac, pa makar na osnovu toga da pokaze podrsku, glasno i jadno se ne ograditi od rasizma, to automatski govori vise o osobi nego milion rjeci.
Ekica
A ovi iz uprave ni da se oglase povodom vredjanja Evertona,da osude!Vaznija im vecera sa svercerom duvana od coveka koji gine za klub!? FFUUJJ po 1000x !!!
Mare@Ekica
Brate moj, svi su oni sverceri. Samo jedni duvan, drugi naftu, treci svercuje lovu na Kipar itd. Nema nam napretka u sportu dokle god su takvi u klubovima, savezima...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.