Почетна / Фудбал / Партизан

Дринчић две године код Станојевића?

Изарелски новинар на свом Твитер профилу објавио да је дефанзивни везиста Партизана потписао уговор са Макабијем
ФОТО: Н. Неговановић

Ако је веровати израелском новинару Рафаелу Гелару, који је ову информацију објавио на свом Тwиттер профилу, дефанзивни везиста Партизана и један од најбољих играча црно-белих прошле сезоне, потписао је двогодишњи уговор са Макабијем из Хаифе, преноси портал Мондо.

Гелар није прецизирао ништа више од тога, па ни колико је (или би) Партизан зарадио од овог трансфера.

Треба истаћи да је тренер Макабија бивши стратег Партизана, Александар Станојевић, док мрежу чува Владимир Стојковић, бивши голман црно-белих.

Коментари57
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Shone
u Humsku stize Mohamed EL Monir!!!!!!!!
BosanaC
Grobari zaigrala mecka i pred vasom kucom. Sad kad odlazi i nije neki igrac,a posle derbija ste ga dizali u nebesa,ali to sve govori o vam,ha,ha,ha. Smesni ste do maksimuma .
bebic04
zasto niste proverili tu informaciju?Nikolic je na SOS kanalu demantovao da je drncic potpisao za izraelce,rekavsi novinarima ,,pitajte drincica pa neka vam on kaze,,duzni ste da objavite istinu a ne neproverene vesti po zakonu o informisanju.
boki
I ja sam procitao izjavu trenera Nikolica i nadam se da Drincic ostaje jer je veoma bitan za partizan posebno u derbiju protiv Zvezde se nadam reprizi 146.derbija i golcini iz slobodnjaka. Kao veliki navijac FK Partizana volio bih da se vrati Kleo u Partizan jer je mnogo dobar igrac, a hvali nam igrac njegovih kvaliteta. Da je finansijska situacija bolja u FKP sportski sektor bi trebao da kupuje igrace kao sto su Zuka, Moreira i vec pomenuti Kleo koji su kvalitetniji od domacih fudbalera ,mnogo znace klubu i od njihove prodaje se moze pristojno zaraditi.
Na kraju proslog prvenstva u vreme pauze pred pripreme uprava je sastavila spisak igraca koji mogu da odu. Akcenat je stavljen na igrace koji mogu da se dobro naplate: Zivkovic, Pantic, Drincic, Lazovic. Znalo se da Drincic moze da ode samo u slucaju neuspeha u evropi i dobre ponude. Ponuda je tu jos od pocetka priprema ali se cekalo na neuspeh u evropi. On to zna zato ne prikazuje ni pola od onoga sto smo gledali proletos. Igra covek sa pola gasa da se slucajno ne povredi. Setite se da je Volkov poceo da igra tek kad je shvatio da od odlaska nema nista i nazalost povredio se. Zivkovic je davno prodat a nesrecni ,,VRANJE" kapitan sasvim slucajno na srecu svih nas. Pantic je sledeci a Lazovic ceka ispadanje iz evrope pa da ode. Bilo kako bilo uprava zadovoljna trlja ruke i skuplja ono malo kajmaka sto je ostalo do zime pa posle ko u Zabelu a ko na Sejsele. Nadam se da ce svi u Zabelu eventualno CZ. Samo mi GROBARI cekamo da brod potone i da odgledamo kapetana kako bezi sa posadom parama
Pol Gaskonj
Zato stize El Monir!!!
bebic04
nikolic je demantovao na sos kanalu za tog urugvajca.
rocky
Prelazni rok totalno lose odradjen, umesto da su na vreme doveli 2 stopera i odmah stavili na transfer listu Trajkovica, Stankovica, Ninkovica, Brasanca, Markovica, Luku .. i zaradili neke pare i da pojacaju ugovore bitnim igracima poput Drincica i Lazovica, Zivkovica ... ovako cemo ostati sa prosecnim igracima , nadam se da smo dobili bar neko pravo obestecenje od bar milion eura

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.