Почетна / Фудбал / Партизан

Ален Стевановић оперисан у Риму, на терену следеће сезоне

Фудбалер Партизана Ален Стевановић успешно је оперисан у Риму после повреде колена на 153. вечитом дербију
ФОТО: ФК Партизан

Ален Стевановић је захват обавио код познатог италијанског специјалисте за такве повреде, ортопеда Паола Мариjанија.

Крилни нападач због операције тек у наредној сезони биће у конкуренцији за тим Марка Николића.

Он је члан Партизана од лета 2015. године, а претходно је играо за Интер, Торино, Торонто, Палермо, Бари и Специју. За репрезентацију Србије наступио је три пута.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Povreda duha
Sudije ,FSS, i sav taj zvezdanin galimatijas,dozvoljava se.Zato Partizan treba očekivati i gore prilke,veću tuču na terenu,fauliranje i povređivanje njegovih igrača,uz punu podršku sudija i FSS. Zato Partizanovi igrači moraju biti pravi spartanci da bi se takmičili protiv kriminalaca.
Ranko
@ JASNO KAO DAN i Povreda duha...Po meni, ukoliko i pored svega sto ste naveli, Partizan nekako dobije derbi i na kraju sve do kraja, a ne osvoji titulu, momentalno bi trebalo da istupimo iz lige sledece godine. Posle onog cirkusa u Novom Sadu, kada je vec i slepcu bilo jasno sta se radi, klub je cutao. Dokle god je ovakvo stanje u drzavi, jasno je da mi nemamo nikakve sanse za titulom ni u fudbalu ni u kosarci. Meni su oni jasni. Nece mi biti jasni ljudi iz uprave Partizana, ma kakvi da su, koji trpe ovaj zulum.
JASNO KO DAN
Čitav niz igrača zvezde igralo je pogibeljno u tom derbiju, koji to više nije ,nego je to mafijaška lakrdija. Pitanje je , da li ikad i bio derbi, jer uvjek je zvezda bila povlaštena u svemu, a pogotovu u suđenju. Kada čujemo da funkcioneri Partizana; sada nakon sprdnje od suđenja na poslednjoj utakmici tzv. "večitih rivala", zazivaju zašto to nije Mžić sudio tzv. derbi,treba da nam se okrene zemlja unatrag. Pa Mažić je isto sudio kao i ovi "majsci" ili kako su se već zvali. Dosudio je nedavno u tzv. derbiju dva penala za zvezdanu koji su u najmanju ruku diskutabilni,a nije očigledan za Partizan(kada Pavićević ruši Nikolu Ninkovića: KOD NAS JE SVE JASNO KO DAN,I KOKEZA, I MRAKIĆ, I ITERZIĆ I SVA TA BULUMENTA KRIMINALA I NELJUDSTVA.ALI JASNI SU I OVI PARTIZANOVI KOJI O SVEMU ĆUTE JER ,VJEROVATNO SU, ZA TO DOBRO PLAĆENI. LUDILO sine!!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.