Почетна / Фудбал / Партизан

Косорић: Партизан у срцу, штета што неће бити Гробара

Фудбалерима Радника гостовање Партизану биће идеална провера и прилика да стручни штаб премијерлигаша из Бијељине види у каквој се форми налази екипа пред почетак Лиге за првака БиХ
ФОТО: Архива Журнала

Меч против свог некадашњег клуба Партизана са посебним емоцијама дочекују штопер Александар Косорић и нападач Марко Обрадовић.

Радује ме повратак на Партизанов стадион, то је клуб који уз Жељезничар има посебно место у мом срцу. Међу црно-беле сам стигао из Славије и већ прве године освојио дуплу круну, што сигурно нећу да заборавим док сам жив. Од саиграча који су тада играли са мном ту је једино Саша Илић, док сам са Урошом Ђурђевићем играо у Раду. Садашњи тренер Партизана Марко Николић био ми је тренер док сам носио дрес Грађевинара, радујем се што ћу да се видим са њима. Права је штета што је сусрет затвореног типа и што неће бити навијача, јер се зна какву атмосферу праве Гробари – рекао је Косорић.

Марко Обрадовић, најбољи стрелац Радника и један од најбољих нападача Премијер лиге БиХ, поникао је у Партизану, али никада није обукао дрес првог тима.

Играо сам у Партизану све до омладинаца, после чега сам отишао у Белгију и нисам постао првотимац, иако ми је то била велика жеља. Као јуниор сам одиграо неколико утакмица у Хумској и то је за мене био посебан осећај, верујем да ће и сада. Зна се шта Партизан значи у европским оквирима, ово ће да буде својеврсна презентација нашег клуба и прилика да играчи покажу да нису случајно у врху БиХ фудбала – закључио је Обрадовић.

Ослабљени у Хумској

У тиму Радника против Партизана неће да буде повређених: Демира Пеце, Немање Златковића, Дејана Јанковића, Ненада Срећковића и Милета Филиповића, док је под упитником капитен Станко Остојић. Изостаће и Бесим Шербечић због обавеза у омладинској репрезентацији БиХ.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar BN
Vratice se uzdignuta cela...
Severni front
Ja mislim da se ovi fudbaleri Radnika posle meča neće smeti vratiti u Bijeljinu jer znamo čiji je to grad i čiji navijači tu preovladavaju!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.