Почетна / Фудбал / Партизан

КВАЛ. ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Хонвед опасност број 1 по црно-беле

Добре вести по Партизан из Пољске: Легија је освојила титулу и тако онемогућила Јагелонију или Лехију, такође с шампионским амбицијама, да у случају освајања круне дођу у ред потенцијалних ривала црно-белих већ у другом колу квалификација за Лигу шампиона.
ФОТО: В. Марковић

Чини се, најнепријатнији противници Парног ваљка на премијерној европској препреци могли би да буду шампион Мађарске – Хонвед, тријумфатор прошлог викенда над Видеотоном, новим клубом Марка Николића, као и првак Словачке – Жилина, додуше, у лепом сећању Гробарима због победе у доба шефовања Славише Јокановића.

Великан из Будимпеште – сигурно тежи противник од Жалгириса (Литванија), Дандалка (Р. Ирска), Њу Саинтса (Велс), Вардара (Македонији), Диделанжа (Луксембург), Линфилда (С. Ирска), Викингура (Фарска Острва), Хибернијанса (Малта), Санта Коломе (Андора), Мариехамна (Финска), Спартакс Јурмале (Летонија), Самтредије (Грузија)... Вероватно и од Кукешија (Албанија), Зрињског (БиХ), Будућности (Црна Гора)...

Партизану би жреб у Ниону, 19. јуна, могао да додели и учеснике првог квалификационог кола с најслабијом репутацијом: Алашкерт (Јерменија), Ла Флориту (Сан Марино), Европу (Гибралтар), Инфонет Талин (Естонију), те Трепчу из Косовске Митровице. 

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jovan
Vidim da je moguc protivnik i Trepca..Kosovska Mitrovica..?!?..Sta u tom slucaju?!..Igra li prvak Srbije...sa "prvakom"nepriznatog Kosova...ima li spremne reakcije..kluba..FSS...???
JA
Zasto ne bismo igrali. Pa i zvezda je prosle sedmice trazila dozvolu od Vokrija i FS Kosova da joj dozvoli odigravanje te prijateljske utakmice i ulazak na Kosovo uopste. Znaci zvezda je zvanicno priznala FS Kosova vec.
erik
Ovo da je uopste drzava, istog trenutka kada su ekipe iz ove nepriznate drzave primljene u UEFA bi FSS istupio iz svih uefinih takmicenja, a posto to nije slucaj, ako se (ne daj boze) sastanemo sa njima, igracemo kao bele lale. Ali svaka cast za zapazanje i za komentar! Ziv bio!
Drinkwater
Partizan je još veća opasnost za Honved! Ne kupujemo mi mađarske trenere i mađarske igrače, već oni kupuju naše! 
Peron
Samtredija iz Gruzije je takođe nezgodan rival i čini mi se teži od Honveda.
Мала Врбица 1030 Км
Ако су нам сви ови индијанци опасност, онда боље и да не играмо квалификације.
Звездаш
Партизан ако остане у истом саставу нема чега да се плаши, све ове ривале може да туче без проблема.Лоше је што је отишао Николић, који је темељан тренер... И немојмо да очекујемо да нам у свако коло до краја квалиф падне неко из Дан Марина, или Луксембурга, ако смо јаки не треба имена ривала да нас занимају.
tuga sa tobom
Jel komedija da zvezdas navija za Partizan protiv stranih klubova, ili sta hoces da kazes, ne razumem...
komedija sa tobom
Lepo si pokazao svima da si grobar...
Бојан
Колико је Хонвед опасност број 1 за Партизан, толико је и Партизан опасност за Хонвед број 1. Па дајте више, одмах им подижемо рејтинг. Хонвед је један просечан тим, и ако Партизан буде играо као у задњих 36-36 утакмица нема зиме. Па зар нисмо од четири утакмице са Звездом три добили и једну одиграли нерешено. Сада Хонвед, а сутра ће бити Лавадија?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.