Почетна / Фудбал / Партизан

Вучелић за 21 минут добио мандат председника Партизана до 2022. године

Актуелни председник ФК Партизан Милорад Вучелић реизабран је на ту функцију до јуна 2022. године на ванредној конститутивној изборној Скупштини одржаној у СЦ Телеоптик
ФОТО: И. Милутиновић

Скупштину сада чини 41 делегат, уместо досадашњих 65, а за Вучелића је на предлог почасног председника Ивана Ћурковића, гласало 39.

Међу 41 делегатом, четири је делегирао почасни председник Иван Ћурковић, четири Управни одбор ЈСД Партизан, седам Веће запослених, 22 Веће редовних чланова и четири навијачи.

- Данас је релативно лако кад славимо успехе које имамо, кад славимо дуплу круну, кад се налазимо на почетку европских такмичења. Славећи те победе нисмо се гордили, славили смо оно што смо заслужили витешки, на терену. Биће искушења пред нама, биће и пораза, али сигуран сам да нећемо бити понижени нити понизни него да ћемо чувати часно име Партизана - рекао је Вучелић након избора на функцију.

Владимир Вулетић је и даље потпредседник клуба, а за чланове Управног одбора изабрани су Драгољуб Траиловић, Небојша Петровић, Владимир Брновић, Горан Скоробаћ, Зоран Рајић, Милан Обућина, Дејан Буквић, Душан Јовановић и Миломир Глигоријевић.

Функцију генералног директора и даље ће обављати Милош Вазура. Предлажући Вазуру за функцију, Вучелић је рекао да је реч о "сјајном и способном момку":

- Сигуран сам да неће разочарати ни вас, ни мене. Само ће нас одушевљавати.

Изабрани су нови чланови Надзорног одбора: Милош Костић, Стојанче Ристески, Милош Марковић, Младен Николић и Вељко Делибашић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rocky
Od Bivsih igraca u Skupstini je samo Rasovic a Ilijev je tu zato sto je sportski direktor i Curkovic kao pocasni predsednik i onda ti ljudi koji nikad nisu sutnuli ni macku sa praga treba da vode fudbalski klub, SRAMOTA
...
Skupili smo se da bi glasali za sebe.
Labud
Labud sazaljeva sve partizanovce. A i sebe samog. Duplom krunom ne mozete kupiti nikoga ako se ne plasirate u Evropu. Nije to Zvezda. I to krezava.
Labud
Labud se slaze. LE bi bila premija u ovom kontekstu.
Radan
Nisi mozda pretpostavio da su oni i dobili da upravljaju Partizanom, upravo da bi bili ponizeni ovog leta. Razmere ljutnje zbog gubitka titule prvog navijaca su izgleda drasticno vece, nego sto se provlacilo po stampi.
Прикажи још одговора
mali partizan
Covece pa ovo biranje predsednika u jsd je circus ni trunka demokratije
@Drinkwater
Sto nam vodje skidaju kapitenske trake igracima? Meni se to ne svidja! Nije bas za pohvalu.
Drinkwater
Malom crvenom petokrakom zvezdom vladaju huligani (!) a meni koliko god Vučelić i ekipa idu na nerve znam da su kudikamo bolja vlast od te vaše uličarske. 
Normalno
Kako su osvojili titulu tako su izabranili predsednika, "Posteno"
bobo
bravo
ziki
Nisi baš u pravu...pobedili smo tvoje rupaše 3 puta i igrali 1 nerešeno sasvim dovoljno za poštenu tituli i kup...a što se tiče prešjednika e već se tu možda i slažemo i ako ja navijam za Partizan....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.