Почетна / Фудбал / Партизан

Партизанoво НЕ Макабију - црно-бели одбили 300.000 евра за Дринчића

Никола Дринчић остаје у Партизану! Клуб из Хумске 1 одбио је понуду Макабија од 300.000 евра и црногорски репрезентативац, један од најбољих Партизанових фудбалера играће у тиму Марка Николића и у Лиги Европе
ФОТО: Н. Неговановић

Ова вест свакако ће обрадовати навијаче Партизана, али, је она могла да има и другачији епилог што нам је после утакмице у Бакуу потврдио и сам Дринчић.

- Разговарао сам са председником и 99 одсто, ово је била моја последња утакмица у Партизану, жао ми је што нећу играти у Лиги Европе – рекао нам је тада Дринчић коме су саиграчи у авиону чак скандирали: ,,Дрино остани, Дрино остани”.

Иако је већина београдских медија преписујући једни од других, објавили вест да је Дринчић потписао уговор са Макабијем, везиста црно-белих то није урадио ни пре, а ни после утакмице са Нефчијем.

У том тренутку Дринчић је веровао да ће се Макаби и Партизан лако договорити о трансферу – црно-бели су наводно тражили 600.000 евра, Макаби је понудио дупло мање и прича је у понедељак увече дефинитивно завршена јер је српски клуб дефинитивно одбио да прода фудбалера који спада у групу најзаслужнијих за пласман у Лигу Европе.

Коментари47
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

grobar78
Moje NE Babovicu. Pored toga sto ynam da uprava nikada ne usvoji moje molbe, i ovog puta nece ja je molim da Babovica ne dovode nazad u nas Partizan. Iskreno protiv njega nemam nista ali njegov dolazak bi zatvorio vrata u prvih 11 mladjim igracima poput Pantica, Grbica, Zivkovica sto nije dobro. Treba forsirati mlade igrace i tacka. Jos kad bi Ninkovic odrastao,to bi bilo najvece pojacanje, decko ima talenat ali i veliki problem sa ponasanjem, ponasa se ko klinac od 5 godina.
Sale
Jel cujes bre sebe sta pricas, Ninkovic je ok a Babovic nije, nemas ti blage veze o fudbalu i zato cuti molim te!!!
rocky
Drincic je trazio povecanje plate sa 120 na 170.000 e a verovatno je cilj 150.000 dok bi u Izrealu zaradjivao duplo vise ali je obestecenje mizerno za takvog igraca i kao sto vecina ovde pise i milion je malo jer za 300.000 nije moguce kupiti igraca tog kvaliteta i bolje da mu uprava poveca platu za tih 30.000 i unese klauzulu u ugovoru da ne moze da ode bez bar milion ipo obestecenja a toliko ce dobiti ako bude dobro igrao u ligi evrope. Realno za njega bi bilo bezveze da ode u Izareal koji je u ratnom stanju i liga je vec odlozena i pitanje je kako ce se igrati ali i igranje L.E. moze samo da mu donese vecu cenu. Nadam se da ce u toku dana uprava reagovati i naci bar jos jednog stopera i uzeti Babovica
samopouzdanje
Drincic moze da igra u svakom klubu Evrope ,ali npr iz onih najacih liga ,recimo u onim ispod 6.mesta.Takav igrac vredi najmanje 2 000 000 E .Znaci i tih 600 000 E ,koje je partizan navodno trazio je e bedno.
Mile
Tako je najbolji igrač Partizana, sto bi rekli u narodu klasa igrač koji pravi razliku!!!
1978
Samo Misko Popovic Fratelo za predsednika Partizana. Covek je imucan i sa dobrim vezama preko a pritom i veliki Partizanovac.
Branko
Shone, mislim da nisi upravu. Koliko ja znam, Misko Popovic se ne mesa sa politikom.
Shone
E necu da gledam te privrednike sto navodno planiraju da investiraju u klub,i Bogicevic je imucan ali je clan neke partije.Kontam da i taj Fratelo ima neku partiju.
Прикажи још одговора
El Tigre
Grobare,Kenane ili neko treci,ako imate info o novom predsedniku,odosno da li ima potencijalnih naslednika Djurica,kazite nam.
Sale
Slazem se, samo ne nadja molim te svi ostali su ok!!!
Filip
Misliš Tumba(S)!!!!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.