Почетна / Фудбал / Партизан

Фудбалери Партизана отпутовали у Албанију на утакмицу са Скендербегом (ВИДЕО)

Фудбалери Партизана тренираће данас од 19 часова на стадиону Динама у Тирани, а утакмица трећег кола Групе Б на програму је у четвртак од 21.05 на Елбасан арени
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалери Партизана отпутовали су данас у Елбасан у Албанију, на утакмицу са Скендербегом у 3. колу Лиге Европe.

Тренер Мирослав Ђукић на пут је повео 21 играча, од којих тројицу голмана Владимира Стојковића, Филипа Кљајића и Марка Јовичића.

Одбрамбени играчи: Мирослав Вулићевић, Немања Г. Милетић, Милан Митровић, Бојан Остојић, Немања Р. Милетић и Немања Антонов.

Играчи средине терена: Марко Јанковић, Петар Ђуричковић, Евертон Луиз, Марко Јевтовић, Данило Пантић, Саша Илић, Зоран Тошић, Милан Радин и Сејдуба Сума.

Нападачи: Огњен Ожеговић, Леандре Тавамба и Теофилус Соломон.

Са играчима и стручним штабом отпутовали су и председник клуба Милорад Вучелић, потпредседник Владимир Вулетић, генерални директор Милош Вазура, спортски директор Ивица Илиев и неколико чланова Управног одбора, наводи се на сајту Партизана.

Фудбалери Партизана тренираће данас од 19 часова на стадиону Динама у Тирани, а утакмица трећег кола Групе Б на програму је у четвртак од 21.05 на Елбасан арени.

То ће бити први дуел Партизана и Скендербега у европским такмичењима. Шампион Србије је до сада само једном играо против албанске екипе у европским такмичењма, у првом колу Купа Уефа у сезони 1987/88. када је испао после двомеча са Фљамуртаријем.

Партизан је непоражен на шест последњих гостовања у европским такмичења, док Скендербег ове сезоне није изгубио у пет последњих мечева у Европи на свом терену, али и није победио у последња четири.

Партизан и Скендербег имају по један бод у Групи Б, први је Динамо из Кијева са свих шест бодова, а други је Јанг Бојс са два бода.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
Tim Partizana u formaciji 433 gde su na sredini Everton-Tawamba-Jevtović a napred Janković-Ožegović-Tošić mi se čini kao dobitna kombinacija u Elbasanu. Tawamba bi pored Evija i Jevtana trebalo da pojača čvrstinu na sredini terena i osigura nam najmanje ravnopravan posed lopte. A trojica najbržih, Ožeg, Jankela i Bambi moraju u špic! Biće prostora za tranziciju i trčanje kontranapada i to mora da se iskoristi, samo što u završnici moramo uvek da imamo 4-5 igrača koji pune 16-erac ako hoćemo da im dajemo golove! Suma, realno, ima snage za 45 minuta, znači mogao bi da uleti u 2.pol i menja nekoga od trojice u špicu, najverovatnije Bambija koji takođe nije spreman da izdrži celu utakmicu. Ovo je sve toliko očigledno i logično, ali koliko je Đukić logičar to je već drugo pitanje. I da, nemoj samo Solomona, ko boga te molim! Trebaju nam brzi ali i fudbalski pismeni. 
Drinkwater
Slažem se Zole, ali sad moramo da pravimo čorbu od materijala koga imamo.
Zole
Nemamo mi igrace za 4-3-3, tu trebaju na sredini jedan pit bul kao Everton, i dva kreativna veznjaka koji igraju u oba pravca, a mi takve nemamo. Tako da, dok se ne dovedu kvalitetni box-to-box veznjaci, moramo igrati ovaj tvrd i ruzan fudbal, sta da se radi.
Matori
Ceka ih pakao ali zato mirno ,mudro ,cekati Sipce da pogrese .Ako sada Suma omane onda ce mu ostati male sanse da ostane i dalje .Nema vise vremena ?
Pigeon
Srecno! Samo bez pritiska, onog politickog, cvrsto, profesionalno, ne nasedati na provokacije na ternu (posebno upozoriti Evertona), a ni na eventualne iz gledalista...Mislim da mozemo bar do boda. A ako neko misli da ce biti lako i da cemo ih pregaziti kao "plitak potok" neka pogleda snimak njihovog meca sa YB. Jedino sto me ZAISTA plasi je trener, koji ni posle ovoliko vremena nije uspeo da uspostavi ni igru ni sistem, mada me malo kurazi sto je dosta talican za ovakve meceve, pa moze da se desi i da nas provede da zimujemo u Evropi! Jos jednom, napred momci i srecno!
Pigeon@grobar54
Ti i ja smo isto godiste, pa ako si se i tada zanimao za ovu igru, onda znas i kakav je trener bio Zivadinovic. Sta ima veze za koga navija? Ili znas ili ne znas. A ja sam imao prilike da gledam rad Zivadinovica i mogu ti reci da ovi danasnji nabedjeni trenercici ne bi mogli ni lopte da nose u to vreme! Toliko! Sto se tice moga kritizerstva, uvek kritikujem samo one do kojih mi je stalo, jer zelim da budu sve bolji i bolji, tetosenjem i mirenjem sa osrednoscu, nema napretka. Zelim sve bolji i bolji Partizan, a zar ti ne? Mnogo smo vremena potrosili u ovom veku i propustili priliku da budemo danas bar u rangu tog Bazela, recimo, ali nas je omelo upravo sicardzijsko razmisljanje uprave i zadovoljavanje mrvicama. I nemoj moje "partizanovstvo" da dovodis u pitanje, jer me ne znas i nije korektno, a ako si ti pravi "partizanovac", onda znas da su pravi uvek pre svega bili sportsti korektni i dzentlmeni. Bar u nase vreme. I ne treba da se mene plasis, ja u Partizanu ne odlucujem ni o cemu.
Grobar54
Mene najvise plasis ti!Stalno si brate nezadovoljan!Posto ti je prijatelj Zivadinovic,jel si ga pitao da li bi trenirao Partizan,obzirom da je on "cuvani" trener,a i poznati "partizanovac",kao i ti?!
exe
U bratsku im drzavu..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.