Почетна / Фудбал / Партизан

Милојевић о два кључна детаља вечитог дербија...

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да су два кључна детаља вечерашњег дербија били промашена шанса Александра Пешића у првом и Огњена Ожеговића у другом полувремену
ФОТО: И. Веселинов

Могао бих да издвојим два кључна детаља у овом дербију која би променила ток. Први детаљ је она наша шанса у 30. минуту коју нисмо реализовали, односно кад је Стојковић одбранио. Да смо постигли гол сигурно да бисмо контролисали меч, Партизан би морао да се отвори, дали би нам више простора, али није се то десило – рекао је Милојевић новинарима после утакмице.

Други детаљ је промашена шанса Ожеговића код 1:0. Било би јако тешко да се вратите због временског цајтнота и исцрпљености – додао је Милојевић.

Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграли су данас у Београду нерешено 1:1 у последњој утакмици првог дела сезоне у Супер лиги Србије.

Партизан је у 156. „вечитом” дербију повео у 62. минуту голом Сејдубе Суме из једанаестерца, док је изједначење Звезди донео Ричмонд Боаћи у 84. минуту.

Црвена звезда је лидер домаћег шампионата после 22 одиграна кола са 57 бодова, док Партизан има девет мање. ;

Тврда, борбена утакмица, али сви су дебрији такви. Ја честитиам мојим играчима на целокупном наступу. Данас је 13. децембар, а кренули смо од 12. јуна заједно, са овом утакмицом смо завршили... Честитао бих играчима на тешким стварима које смо урадили до сад, одморичемо се, треба нам мир, одмор, после тога ћемо да видимо – рекао је Милојевић.

Тренер Звезде је навео да је задовољан освојеним бодом.

Знали смо да ће да буде тврда утакмица, да ће да буде мало шанси... Све у свему задовољан сам. Рекао сам и пре да нећемо калкулисати, дошли смо да победимо – рекао је Милојевић.

На питање колико је Звезда ближа титули, Милојевић је истакао да се не обазире на бодовну разлику.

И играчима сам пре ове утакмице рекао да не смеју тако да гледају, да је то нешто најгоре што може да вас задеси. Не игноришемо то, али не треба да се фокусирамо... Има још доста утакмица да се игра”, рекао је Милојевић, који није желео да коментарише досуђен пенал за Партизан.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sve vise prica, sve manje radi
E, moj "filozofe". Odrao te Djukic od taktike, sa prepolovljenim timom. Ej, Djukic...
ACA
Gol fk cz iz ofsajda .Pogledajte snimak.
Radmilo Bošković
Za Zvezdu ipak dobar rezultat, jer imamo 9 bodova prednosti, ali zvezdina igra nije bila dobra. Nepoznato je šta je razlog. Zvezda je propustila da odigra slično kao Dinamo iz Kijeva. Ali da bi odigrala kao Dinamo iz Kijeva, morala je imati dobra krila i sredinu terena. Noćas se Srnić, kao krilo, nije video, kao ni Kanga, na sredini terena. Po meni to je bio glavni razlog zvezdine neuspešne igre!
kide
Evropske uakmice sve govore: SEDAM pobeda, pet neresenih i samo dve izgubljene utakmice. Pozdrav
Mosquito
Razlog je prost. Nasi klubovi protiv CZ moraju da igraju otvoreno, sudija mora da svira penal za CZ i jedan protivniocki igrac protiv CZ mora biti iskljucen u prvom poluvrenenu a Terzic ce da optuzuje prijatelja Kokezu da suruje sa Partizanom protiv CZ.
Прикажи још одговора
Бода
Читалац Ти си потпуни слијепац,коју си ти утакмицу гледао. Ако ксже Савић и Милојевић да је пенал био пта онда лапрдаш,и понављаш склањалица,поклоњени пенали,па мој друже.Мажић због себе неби дозволио блам да суди нешто што није због утакмица које суди у европи и дневница кохе нису мале. Није луд да то прокоцка због глупости које ви тртљате.
ljubo
dugo mu je trebalo i ovaj penal da dosudi skoro 5 sekundi
@Boda
Namazani ih jos castio, ali oni i dalje kmece. A drugi zuti za Savica posle onakvog starta?
Zuk
Prvu pravu sansu imao je Partizan kada je Ozegovic pobegao i bio sebican da doda loptu Tawambi koji je bio sam na deset metara od gola, Pesic je takodje imao sansu ali je Stojke izvrsno odbranio.Ozegovicev odlican sut Borjan je odbranio ali da je koji minut kasnije dao gol sa pet metara , odakle je bilo teze promasiti, nego dati, bio bi igrac utakmice.Ovako Zvezda se svercovala po ko zna koji put ali dolazi prelazni rok i juris na duplu krunu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.