Почетна / Фудбал / Партизан

Против Чукаричког најслабија посета у Хумској у 2014.

Партизан у Лиги Европе, на трибинама против Чукаричког само 3.000 гледалаца. Најмање у 2014...

Ситуација коју најбоље одсликавају речи тренера црно–белих Марка Николића:

Хвала сваком навијачу понаособ. Заслужили смо да нас гледа више публике.

Посете у Хумској у 2014:

13. септембар – Чукарички 3.000

24. август – Доњи Срем 4.000

28. мај – Чукарички 6.000

10. мај – Вождовац 4.000

26. април – Ц. звезда 27.000

17. април – Јагодина 4.000

  5. април – Војводина 10.133

22. март – Слобода П. 12.537

  1. март – Раднички (Н) 15.124

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan
Bice i slabijih poseta, ovo je tek pocetak prvenstva, a uzrok se zna, Djura i kompletna Uprava. Neka vec idu, da mozemo da disemo i da popunimo stadion. Ovako je to osnovni razlog nezadovoljstva svih ovih vernih navijaca Partizana.
sasha
kada ode djuric bice pun stadion
Gravediggaz
Bila bi fora kada bi se racunala zarada od karti, ali transparentno i iskreno. Siguran sam da je kasa FK Partizan punija od svih drugih stadiona i klubova, pogotovo onog preko puta, gde niko godinama ne placa karte.
Kica
Nadam se da su novinari zadovoljni , posle vise godisnje hajke na FKPartizan .
sale z.
Sad sam pročitao dosta komentara i mogu reći da mi se groze. Ja jesam Grobar, ali se distanciram većine ovih koji ovde ostavljaju komentare. Da li smo kriminalna država sami odlučujemo, ali nikad mi gazda neće biti kriminalac. Toliko mesta na stadionu imate da popunite i dokažete da u Srbiji ne vladaju kriminalci, ali vi im svojim nedolaskom povladjujete, svrstavate se pod istu zastavu. Ćutanje je odobravanje. Ićiću uvek, makar na istok, zapad, pa i severnu tribinu, ali neću da odustanem od Partizana. Ja bodrim igrače koji nose naše svete boje, za upravu imam uvek dovoljno reči i može na stadionu da grmi UPRAVA NAPOLJE, bolje nego da se čuje kao cvilež, upravo zahvaljući nama koji se kunemo u crno belu boju.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.