Почетна / Фудбал / Партизан

Огроман мотив: Партизану би свака победа у Лиги Европе донела 200.000 евра

УЕФА је наградни фонд за Лигу Европе, за сезону 2014/15, увећала за чак 25 одсто, тако да сада износи 208.750.000 евра!
ФОТО: В. Марковић

Партизан је пласманом у групну фазу обезбедио загарантовних 1.300.000. Свака победа би му донела још 200.000, реми упола мање. Победник сваке групе инкасираће додатних 400.000, другопласирани 200.000. Победник такмичења биће богатији за 9.900.000.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srele
Što bi Totenhemu bio problem da omogući Partizanu zaradu od 200hilj.Eu-a i isplati sirotinju koja već mjesecima ništa nema. E, Partizane na šta si spao i šta si dozvolio da se radi od Tebe???Sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mihajlo
Pusti snovi,vec po obicaju mozda izvucemo jednu ili dve neresene s obzirom da ne igraju azerbejdzanski klubovi s nama u grupi.
Partizan champion44
Samo da ne bude gluposti ne daj Boze na tribinama, rasistickih ispada protiv njihovih igraca ili nesto protiv jevreja. Ima Uefa da nas izbaci dozivotno iz takmicenja ako bude bilo sta od toga. Nikad necu oprostiti nasim navijacima ono izbacivanje iz Evrope protiv zrinjskog. Imali smo strasan tim sa Joveticem i drustvom, tim koji je mogao da osvoji tu LE a nasi navijaci su sve to unistili i umalo nas potuno upsropastili. Zato vas molim da sve baklje ostavite kod kuce i da navijace Totenhema ne dirate nego da ih docekamo kao ljudi. Svaka ubacena baklja na teren klub ce zestoko kostati a mi jedva prezivljavamo ako sto i sami znate. Jos nesto zamolio bih onog momka sto donosi na tribinu onu nacisticku zastavu da je ne donosi na stadion vise. Cini mi se da je on bio sa zabranjenima pre a sad je presao na Jug. Druze, ako ovo slucajno citas okaci tu zstavu lepo na balkon svoga stana ili kuce a ne da je donosis na stadion.
Sale
Pokazimo da smo najbolji navijaci na Balkanu!!!
Sale
TAKO JE!!!!!!
Ja
placam za pobedu 200000,00 €
Neko iz mase
Mene samo interesuje sta bi s svim onim silnim sponzorima sto je Djura najavljivao? I koliko je ono bombi ove godine doveo? Niko nema krace sjecanje od navijaca Partizana. Mozda jedino navijac Zvezde.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.