Почетна / Фудбал / Партизан

Трнић: Част је радити са Стојкетом

Јован Трнић, црно-бели ђак из „класе 1996”, немилице парадира између статива под патронатом тренера голмана Немање Јовшића
ФОТО: В. Марковић

- Нормално је да буде мало јачи ритам на почетку припрема, циљ је да спремни дочекамо почетак првенства. Задовољан сам, јесте тешко, али навикавам се. Велика је част радити са Стојковићем, Јовичићем и Стевановићем – истакао је талентовани чувар мреже.

И Немања Јовшић хвали штићеника, високог чак 199 центиметара:

- Јоца зна шта се од њега очекује, био је већ с нама, момци га знају и поштују.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ercov
Nisam upoznat sa kvalitetim golmana Trnica ali mladost, visina, konstantnost na golu Teleoptika i dobar trener kao sto je Jovis mu mogu puno pomoci na dugom putu ka prvom timu Partizana. Ja sam sto se tice golmana najvise odusevljen tehnickim kvalitetima koje poseduje prva rezerva Jovicic. U modernom fudbalu je veoma vazno da golmani pored svoje golmanske bravure moraju da znaju i to, da im je uloga u ekipi poput treceg beka ili treceg stopera, da znaju da barataju sa loptom, da je stopuju, da ne panice, da je pravovremeno prosledjuju saigracima itd. a Jovicic je u tim segmentima toliko superioran da je superiorniji od Stojkovica i cak od svojih saigraca iz zadnje odbrambene linije tima. Jedan Jevtovic, Everton i Radin igraju kao zadnji vezni igraci ali ih samo odlikuje velika borbenost i defanziva dok o pas igri kratkoj ili dugoj ne mogu da se sastave. Jovicic je tu neprikosnoven i jedini fudbaler u timu koji moze precizno da spoji saigraca sa lopto preko 50 m razdaljine.
Zole
Tacno, Jovicic je neosporno dobar golman ali zna nekad bas da kiksne. Cini mi se da mu komunikacija sa zadnjom linijom nije najbolja, pa otud proizlaze kiksevi
Dimitrije
SREĆNO JOVANE TRNIĆU!!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.