Почетна / Фудбал / Партизан

ХАЈДИН ПОВЕЋАО АПЕТИТЕ: Спартаку мало Партизанових 300.000 и 10% за Ивановића

Суботичани одбили Партизанову понуду за капитена и најкориснијег играча Супер лиге
ФОТО: В. Марковић

Ђорђе Ивановић, капитен Спартака и у избору Заједнице најкориснији играч јесењег дела Супер лиге, још од спуштања завесе на први део првенства интересантан је Партизану.

Сага на релацији Београд – Суботица, на „екранима” овдашњих љубитеља фудбала присутна већ месец дана, оличена је у свакодневном пинг-понгу на „аутопуту Е-75”, с питањем приличнијем „Малој невести”: назире ли јој се крај?

Парни ваљак је опасно загризао за офанзивног везисту (спортски директор Ивица Илиев посетио чак и његов породични дом у Мокрину!), импресивног учинка у минулих шест месеци – 11 голова и пет асистенција, спреман и да за наше услове добрано одреши кесу. Али...

Спартак је одбио и најновију понуду црно-белих, тешку 300.000 евра и 10 процената од наредног трансфера!?

Сложићете се – легитимно право: Суботичанима нико не може да ускрати захтев за пунијим ковертом зарад „аусвајса” за свог најбољег играча. Уосталом, што би на северу Бачке морали и да воде рачуна где би играч, без обзира што им је претходних година даривао сијасет радости, волео да настави каријеру?

- Хоћу у Партизан – недавно је, малтене, завапио Ђорђе Ивановић, не скривајући дечачку наклоност према актуелном шампиону.

Џаба...

Која би то сума задовољила руководство Голубова?

ХАЈДИН ПОВЕЋАО АПЕТИТЕ

Спартак је Црвеној звезди Стефана Хајдина, према презентованим подацима с Маракане, продао за 200.000 евра.

Нема сумње, трансфер левог бека за те новце повећао је Суботичанима апетите и за Ђорђа Ивановића...

Парни ваљак је премијерно био спреман да плати 200.000 евра, из Спартака су поручивали да га не дају испод пола милиона, али да би за Партизан могли и да ставе етикету „снижење”. Сад, кад су с Топчидерског брда повећали понуду за 50 одсто и, приде, зачинили је с процентима... Опет исто!

Могу ли Голубови да, чак и са адреса иностраних клубова, добију жељени износ? Без намере да и за трунку посумњамо у Ивановићеве квалитете, у овом тренутку -  баш тешко.

Међутим...

Колико вреде Партизанових понуђених 10 процената од наредне продаје? Логиком, уз већ спремљених 300.000, вероватно више од зацртаних („на дугом штапу”) 500.000...

Једно је сигурно: тренутно највише трпи – Ђорђе Ивановић, гласовима тренера и капитена суперлигашких клубова централна фигура у јесењем делу српског лоптачког каравана. Спартак се у понедељак сели у Анталију, Партизан у среду у Лимасол: звезда прелазног рока још не зна да ли ће пасош да му „краси” турски или кипарски пасош?!

Некад није лако бити ни фудбалер...

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toni
Na takve fore ne neseda vise niko.Hajdin je dosao za nista.Spartak je filijala CZ i jedino sto ce se desiti je da eventualno dobiju neki procenat od eventualnog transfera u inostranstvo.Partizan ne bi trebao da pravi poslove sa klubom takvog saveznika.Ko sa djavolom tikve sadi.....
Vidim sve
Pa nek im pruide daju i Sumu kao ekonoma ili čuvara stadiona za koga je onaj Ilijev dao kao za 5 Ivanovića. Tamo gde nema ni pameti nema ni para, ali tako je to kad šugavom date nokti.
juga
Ni dinara vise od 150000eura,Partizan je dovodio mnogo bolje igrace iz nase lige pa nisu uspeli da se izbore u prvu postavu,dajte šansu Djerleku i za godinu dana ćete zaraditi 10000000eura.Ovaj decko je navijac Partizana,dosta ste ponudili za njegove kvalitete,pa secate se Ivanića iz Vojvodine,on sada hara Evropom,otimaju se za njega Real,Mančester,Barsa,Juve,a njemu se dopala Belorusija pa nemrda otuda,
Легијо, моја дестинацијо
Е, браво, кад се сетим да је за тог Иванића, вајног навијача Партизана, а поштоваоца клуба који га је створио, час пред поноћ наш СД нудио 2 милиона! Два милиона ти лебова ј.....!!! Па ди је сад тај Мирко? Па који би то промашај био? Требало га је продати за 4-5 да се заради! Па како рођаци?
Луциано
Има много нејасноћа око тима ..ево на л.б. Милетић..Антонов..Урошевић..ко иде Милетић или Антонов...нисам сигуран мислим да клуб жели да рашчисти играче који имају проценте при продаји ..Евертон 15% јанковић50% мислим и да Милетић има тј.јавору дођемо % .можда још неко незнан ..мислим да тавамба и Јевтовић су чисти .даље д.б. Вулићевић и видим да се помиње струна који је слободан. Клуб треба само да доводи слободне пустите ви навијаче . Дакле требају нам два з.везна .за Европу можемо да региструје и три играча .и незнан шта Илијев чека .помиње се неки Бразилац из хофенхајма на позајмицу и неки Колумбијац из Кине .нападачи .сад је јасно да су таргети здјелар и Петровић .највише ме воли што је клуб платио скупог играча суму који за сад ништа није дао .и клуб не треба да доводи тако скупе играче највише до 500.000 хиљада. А продаја пута 10 . Цео клуб мора да се бави на прављење и истицање једног капиталца до 10 мил.еу. ако треба убацити на ризик и штету резултата неког нашег омладинца.
Rale
Ponuda Partizana je vise nego odlicnas ako nece za te pare ima da se u Juznoj Americi nadje bar stotinu igraca.Da se ja pitam i da sam u Upravi 150 000 hiljada je plafon ,jer jedno je kada se ode iz Partizana kada mu se cena enormno uvecava.Sa procentom od narednih prodaja, Spartak nikako ne moze da dobije tolike pare ako ga odmah proda. Mislim da Terzic je tu taj koji nagovara Spartak da odbije Partizan.Da je po meni samo prvobitnq ponuda ili nam netreba.
Jeste
Vi bolujete od Terzomanije dokazano

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.