Почетна / Фудбал / Партизан

Играчи Партизана: Велики бод, потценили су нас, борићемо се и даље...

Фудбалери Партизана рекли су да су задовољни наступом и освојеним бодом против Тотенхема и најавили су даљу борбу у Групи Ц Лиге Европа
ФОТО: И. Милутиновић

Освојили смо велики бод. Посебно ми је драго што смо били равноправни, а у неким моментима и бољи ривал од славног енглеског клуба. Чули смо и за реми у Истанбулу (Бешикташ-Астерас 1:1) и тај резултат нам је мотив више да се боримо за бољи пласман у групи – рекао је Илић.

Данило Пантић је казао да не може да буде задовољан бодом, али да је ипак осетио велику сатисфакцију.

Утакмица је била много тешка и захтевна. Имали смо много шанси, свакако бољих и изразитијих од противника. Не могу да кажем да сам задовољан ремијем, али је ово свакако велика сатисфакција, јер смо узели бод великој европској екипи и, што је најважније, надиграли их – рекао је Пантић.

Петар Грбић је оценио да је Тотенхем потценио његову екипу.

Потценили су нас, мислили су да ће лако да прођу. Ми смо изгинули на терену и остаје жал јер смо могли до три бода. Видели смо да Тотенхем није баук и могао је цео плен да остане код нас – рекао је Грбић.

Искусни Никола Дринчић најавио је даљу борбу.

Одиграли смо квалитетно, пре свега у одбрани, и овај бод је добар за прву утакмицу, јер смо остали у игри. Борићемо се и даље – рекао је Дринчић

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rex
Ćirković umesto stankovica u odbranu!
Aleksandar El Matador
Odlična utakmica!Svaka čast momcima! Ćirković me je sasvim pozitivno iznenadio i odradio svoj posao vrhunski za 10 pa po svemu sudeći imamo štopera koji će uz Branka Ilića činiti kineski zid ispred Lukača! Videlo se koliko su falili Brašanac, Živković i Škuletić. Sada na pobedu protiv Radničkog KG i protiv Bežanije u kupu pa udar na Asteras!
realno
Najveci uspeh u istoriji Partizana...
ccc
REALNO, najveci uspeh u istoriji zvezde je kradja proslogodisnje titule.
Kastig
Danas baš svako igra fudbal. Pa i englezi :)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.