Почетна / Фудбал / Партизан

Вулићевића мучи зглоб, Остојић под упитником

У Хумској верују да ће проверени дефанзивац стиснути зубе и предводити другове у Плзењу
ФОТО: Н. Неговановић

Мирослав Вулићевић осећа последице гостовања Младости у Лучанима.

Капитен црно-белих, поред велике огреботине, осећа и бол у зглобу.

У Хумској верују да ће проверени дефанзивац стиснути зубе и предводити другове у Плзењу. Стручни штаб не сме ни да помисли на другачији сценарио: ако Вулићевић не буде могао, на десног бека морали би Немања Р. Милетић (ко би онда играо штопера?) или Лука Цуцин.

Данас ће да буде познато: хоће ли Бојан Остојић да командује Партизановом одбраном прекосутра у Плзењу?

Искусни штопер се због повреде против Слована вратио пре другова с кипарских припрема и од тада константно иде на терапије. Јуче се прикључио раду са екипом, али...

У ситуацији кад је Милан Митровић суспендован због црвеног картона, треба ли наглашавати колико би Остојићево играње значило Парном ваљку?

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

papiga
1-2 danas!!
djoka
Svetozar Markovic u vatru.
Бода
Тако је
Pirlo
Bolje Bosnjak.
Madjionicar
Da je pametna uprava unaprijed razmisljala "ko ce nam igrati kad nam se 32-ogodisnji Vulicevic i jedini pravi desni bek u timu povrijedi", o ovome se sad uopste nebi ni strahovalo. Ali ne, treba svake godine dovoditi lijeve bekove "na kilo", ali ni slucajno dovesti bar jos jednog desnog beka za nedaj Boze. Sad nek' nam u najvaznijoj utakmici ove generacije i jednoj od najvaznijih utakmica kluba od svog osnivanja igra golobradi Cucin. Ali ono sto mene najvise nervira – znaci, jos vise od ovoga – je to sto skoro pa niko ne prepoznaje rezultate koje ovaj tim ostvaruje UPRKOS svoj nesposobnosti i svoj letargicnosti ove uprave koja bukvalno prstom nije mrdnula da nam pomogne da budemo tu gdje jesmo. Ne kazem da niko ne kritikuju upravu ili ne prepoznaje njihovu odgovornost u cijeloj stvari, ali prescesto se sva krivica za rezultatske neuspjehe odmah prebacuje na Djukica i igrace, a ako nekome treba da smo zahvalni za ove rezultate u Evropi to su onda upravo Djukic i igraci.
Drinkwater@Mađioničar
Cucin nije registrovan za Evropu jer smo po propisima mogli samo trojicu novih da prijavimo i struka se odlučila da to budu Urošević, Zdjelar i Ivanović! Otpao je recimo i Vakulko koji  mesecima nije igrao utakmice! Sve bi ja mislim bilo drugačije da je Antonov ispunio ono što se od njega očekivalo jer bi u tom slučaju Urošević izvisio za LE a Cucin bi sigurno bio prijavljen kao alternativa Vulićeviću na desnoj strani. Ali slažem se sa tvojim komentarom. Uprava i sportski direktor nisu dorasli istorijskom momentu u kome se klub našao jer taj momentum ili nisu prepoznali ili im je svejedno. Ja bih pre rekao ovo drugo. Oni će svoje lične apetite zadovoljiti na druge načine. Oni i ne doživljavaju FK Partizan drugačije nego kao spoljno-trgovinsko preduzeće, export-import trade Co. gde je osnovni moto kupovati/prodavati  a gde je trgovine tu će uvek biti masnih provizija i rabata da se strpaju u privatne džepove.
Бода
Па у свему бих се сложио да тобом,с тим да је тачно да управа није довела ни десног бека ни нападача. Али шта о да заигра Цуцин момак са најбољиђ физичким предиспозицијама телентован и добро се показао на припремама,јер ако могу много већи клубову у ватру гурнути своје младе може и Партизан. Да риба смрди од главе то је јасно и управа треба да призна своје грешке и да на прави правилник о понашању у клубу,нпр. за онакве игре као против младости су недопустиве а било их је јесенас на претек,и да су уведене казне од рецимо и10000 евра по играчу не би играли тако то смијем потписати. И на крају да је одморио све скоро првотимце за плзен не би Вулићевић био упитан а да су против младости одиграли новајлије млади и резервисти боље би прошли од ових што су играли,јер су ови што не играју жељни доказивања, а звезда је па треба бити реалан овај пут недостижна....
matori
Sto se sada ne javi trener Mladosti i objasni zasto je i kako doslo do povrede Vulicevica i time zadat ozbiljan udarac Partizanu pred utakm.decenije ?
Kapetan
Glavno da kupuju 5godina leve bekove a desnog krstenog jos od rukavine nemamo kao d je taj vulicevic sveta krava pa da mu se ne dovede konkurencija a realno covek je za penziju kad vec ne mogu 5 fodina da ga nikom uvaljaju

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.