Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: Без калкулација, од првог минута на победу

Фудбалери Партизана сутра гостују Викторији Плзењ у реванш утакмици шеснаестине финала Лиге Европe
ФОТО: И. Веселинов

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је данас да његова екипа у реванш мечу против Викторије Плзењ не може да калкулише, да јој треба гол и да ће црно-бели од првог минута ићи на победу.

- Сви су свесни важности сутрашње утакмице, тежине утакмице. Видели смо и у првих 90 минута да нас очекује тежак противник... Свесни смо, такође, да не можемо да калкулишемо, треба нам гол и мораћемо од првог момента да идемо на победу - рекао је Ђукић на конференцији за новинаре у Плзењу. - И Плзењ код куће не зна да калкулише, тако да нас сигурно очекује занимљива утакмица.

Фудбалери Партизана сутра гостују Викторији Плзењ у реванш утакмици шеснаестине финала Лиге Европe.
 
Први меч одигран пре недељу дана у Београду завршен је нерешено 1:1.

- У Београду смо имали посед лопте и овде желимо да имамо посед, да будемо конкретнији и да то резултира головима. Мислим да ће то бити интензивна, офанзивна утакмица, са много контранапада. Очекујем добар меч две офанзивне екипе које желе да иду по победу - рекао је Ђукић.

Тренер Партизана је навео да је здравствени билтен његове екипе добар.

- Саша Здјелар, Огњен Ожеговићи и Бојан Остојић су се опоравили. За Мирослава Вулићевића ћемо данас видети да ли је спреман... Остали су спремни за меч -  рекао је Ђукић.

Фудбалер Партизана Саша Здјелар навео је да је његова екипа била боља у првом мечу, да је доминирала и да је неправедно остала са играчем мање на терену.

- Једна јако битно, можда и најбитнија у последњих... Ми немамо шта да изгубимо. Ми сутра идемо на победу. Морамо да покажемо да смо бољи - рекао је Здјелар.

Утакмица се игра сутра од 19 часова.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Jako je tesko izdrzati u tom ritmu 90 minuta.Djukic od njih trazi presing na polovini protivnika.Nismo bas toliko fizicki spremni.Zato si u pravu da treba na vreme ubaciti sveze igrace.Zao mi Zvezde ali mi nije jasna dvostruka izmena u 88 minutu.Pa sta mogu ti novi igraci uraditi za 5 minuta (sa nadoknadom).Propustili su dve ciste sanse i gotovo.U Evropi se to ne prasta.Zato moramo na to obratiti paznju.Jako se tesko dolazi do takvih prilika i kad se promase onda je kraj.
Optimus Prime
Bio sam jako besan posle Lucana na odnos i igru,medjutim sada me neka mnogo pozitivna energija hvata u stomaku.Lucane sad razumem,los teren,oni solidni max motivisani svi se brane mi nismo u elementu glavama u Ceskoj bas puno srece pre neki dan.Ovo je utakmica zivota za svakog igraca Partizana,Tosic je mozda imao vece ali niko pa ni Stojke nije igrao prolece u evropi protiv ekipe koja se moze proci!Zato treba uci maximalno I bez da se stedimo,da igramo od pocetka onako kako igramo zadnjih 20 kad primimo gol samo jako i drsko.Revans treba da igraju najbolji i najspreminiji i ne vezano za rezultat oko 60 min napraviti par izmena da odrzimo tempo i ritam.To ce cinimi se biti Suma,Ivanovic,Ozeg sto zvuci solidno i obecacajuce.Videlo se veceras kod komsija da Klark ne zna sa izmenama doduse i nema ovakav trojac da ubaci u igru.Zato je bitno da ih nagazimo od pocetka i izmenama na vreme dokusurimo.Nadam se bez kikseva pozadi to je jedini uslov da prodjemo.Treba da damo 2-3 gola da bi prosli
Вук-026
Срећно сутра. Ако први дате гол, имате велике шансе.
Da vidim i to čudo
Daj bože!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.