Почетна / Фудбал / Партизан

Вазура: Веће премије играчима

Милош Вазура, генерални директор црно-белих, уверен је у Партизанов успех у Чешкој и пласман у осмину финала Лиге Европе
ФОТО: partizan.rs

- Наравно да сам оптимиста, показали смо и у Београду да можемо да их победимо. Викторија је чврста екипа, не прашта грешке, али... Имамо и ми своје адуте!

Функционер Парног ваљка истиче:

- Очекујем добру, лепу, отворену утакмицу и, наравно, позитиван резултат.

Спреман је да у случају успеха одреши кесу и награди главне протагонисте:

- Премије играчима су веће него раније, али – остаће под велом клупске тајне.

Да подсетимо, за победе у групној фази делило се 130.000 евра (шушка се - сад 190.000!), отуд...

- Ако прођемо ово коло, нико не може да прецизира колико ћемо имати још европских гостовања.

(Цео текст можете прочитати у данашњем штампаном или ПДФ издању нашег листа)

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- A ko će da vrati bačenih dva miliona evra za igrača koji sedi na klupi ?
gorbachov
Lako je obećavati premije kad se nika ne isplaćuju.:)) Koji god igrač ode iz Partizana oprosti dugovanja na ime premija.Nego,daj da mi njih izbacimo kako god,a za premije ćemo lako,njih nema.
Ranko
Ako uspemo veceras da prodjemo, onda momci zasluzuju veliku premiju. Velika je steta sto smo primili onaj gol u Beogradu. Sudija je tu zestoko pogresio, ali sta da se radi. I Zvezda je juce primila gol posle igranja rukom protivnickog igraca, sto ih je kostalo ispadanja. Partizan mora da krene napadacki, ali i cvrsto na sredini i u odbrani. Svi treba da trce, da se bore. Napadaci takodje moraju da igraju i defanzivne zadatke. Veliki je ulog u igri i zaista treba da daju svi svoj maksimum. Pokazali smo u prvoj utakmici da smo bar egal sa njima, tako da mislim da imamo sanse da prodjemo. Da je ostalo 1:0, bio bih siguran u prolaz. Vazno je samo da damo prvi gol i ako tako bude, da nastavimo da igramo agresivno, borbeno, da im ne prepustamo sredinu, da se ne povlacimo. Voleo bih da u napadu pored Tavambe bude i Ozegovic. Treba da igramo sa 2 spica. Ozegovic je brz i jak, tako da bi lako mogao da izbaci iz igre njihove stopere. Videcemo sve veceras. Srecno momci i sve najbolje! Pobedite!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.