Почетна / Фудбал / Партизан

Грешка Камерунаца – Партизан из Хрватске?!

Леандре Тавамба је позван у репрезентацију Камеруна и могао би да дебитује 25. марта у пријатељској утакмици против Кувајта!
ФОТО: Твитер

Робусни нападач велику част заслужио је одличним играма у Партизановом дресу: може да се подичи са 10 голова у првенству, једним у Купу Србије и чак шест у Европи.

Привремени селектор Александре Белинга одлучио је да га сврста међу Лавове, чини се – на новом почетку: без избореног пласмана на Светско првенство у Русији.

Тавамба се нашао у друштву светски признатих нападача: Винсента Абубакара (Порто), Бенжамина Муканђа (Пекинг), Клинтона Енжија (Марсеј), Ерика Чупа Мотинга (Стоук)...

ИЗ ХРВАТСКЕ?!

Камерунски савез је при објављивању списка репрезентативаца направио велику грешку: баш код Леандреа Тавамбе.

Наведен је прави клуб – Партизан, али и погрешна земља – Хрватска?!

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

realan
pa i nisu napravili gresku
Franjo
Ako ne objavite ni ovo neću vas čitati ni kad drugi kupe novine. Nije ni greška ni namera, porijeklo.
Вук-026
Шта су погрешили? Не контам...
maco
da bi kontao treba imati kontalicu..
Чичак
Знам где би сте ви звездаши желели да живите, али на вашу жалост Београд није, нити ће, даће Бог свети, бити у тој лепој вашој.
oakaa
NIsta nije sporno...
FkpCascais
Konacno da Tawamba dobije poziv, ovi pozivi u strane seniorske reprezentacije su od krucijalnog znacaja za imidz nase lige vani, a bogami i novcanog znacaja od kad je FIFA pocela da kompenzuje klubove parama za svakog igraca koji dobije poziv sto u domacu to i u strane reprezentacije.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.