Почетна / Фудбал / Партизан

Парни ваљак незаустављив: Шкулетићева магија за шести тријумф у низу (ВИДЕО)

Наставили су црно-бели са серијом победа у Јелен Суперлиги. Шест утакмица, 18 бодова. Оно што је још важније за тим Марка Николића је да су пребринули прво гостовање од пет узастопних колико им следи у наредном периоду.

Раднички 1923 – Партизан 0:3 (0:2)

Стрелац: 0:1 – Шкулетић у 11. из једанаестерца, 0:2 – Шкулетић у 18. минуту, 0:3 – С. Илић у 89. минуту

Стадион: Чика Дача. Гледалаца: 3.000. Судије: Мајо Вујовић, Матија Олајош Нађ, Јовица Милин.

РАДНИЧКИ 1923: Трифуновић, Терзић, Крнета, Бубања, Јашић, Ћулум (од 65. Тодоровић), Видић (Ковачевић 41), Перовић, Арсић, Сотировић (од 81. Сотировић), Пољанец.

ПАРТИЗАН: Лукач, Вулићевић, Ћирковић, Станковић, Н. Петровић, Дринчић, Илић Б, Живковић (од 83. И. Петровић), Грбић, Пантић (од 66. Лазовић), Шкулетић.

После ремија са Тотенхемом у првом колу групне фазе Лига Европе, Партизан је наставио са добрим играма.

Ужелео се фудбала нападач тима из Београда Петар Шкулетић. Пропустио је претходни дуел у европском такмичењу, због суспензије, па се распуцао у Шумадији. Два пута је погодио и асистирао Саши Илићу у дуелу са Радничким 1923, што је било довољно за нова три бода тима из Хумске 1 у домаћем такмичењу.

Добро су отворили гости меч у Крагујевцу. Већ у 11. минуту, на семафору је стајало 0:1. Пољанац је срушио Вулићевића у шеснаестерцу а арбитар је оправдано показао на белу тачку. Шкулетић је био сигуран извођач.

Повремено је претио домаћи тим, али су седам минута касније морали да се суоче са новим голом најбољег стрелца Партизана. Петар Грбић је после одличног соло продора упослио Шкулетића који је спровео лопту иза леђа Трифуновића за 2:0.

Прибојавали су се Крагујевчани нове петарде, као што је то било у претходна два сусрета, међутим на њихову срећу до тога није дошло.

У другом полувремену публика на стадиону „Чика Дача“ није видела ниједну шансу све до 89. минута. Вешто су црно-бели чували предност, тим Драгољуба Беквалца није имао идеју како да пробије дефанзивну линију гостију.

Капитен Партизана Саша Илић, који је заменио Дринчића у 66. минуту, постигао је први гол ове сезоне и поставио коначан резултат, Раднички 0, Партизан 3.

СУПЕР ЛИГА – ШЕСТО КОЛО

Раднички 1923 - Партизан 0:3 (Шкулетић 11 (из једанаестерца) и 18, С. Илић 89)

Суботаа:

ОФК Београд - Вождовац 1:0 (Вуковић 90+2. једанаестерац)

Јагодина - Напредак 1:1 (Леповић 17 – Јаничић 72)

Младост (Л) - Борац 2:1 (Фрајдеј 29, Зоњић 35 – Ђенић 55)

Раднички (Н) – Рад 3:0 (Ђилас 53, Ђорђевић 75, Попара 90+3)

Црвена звезда - Нови Пазар 3:0 (Ракић 14, 52)

Чукарички - Доњи Срем 1:1 (Миросављевић 75 - Бељић 43)

Војводина – Спартак 5:2 (Аливодић 16, Гаћиновић 21, Полетановић 52, Веселиновић 64. једанаестерац, 85 - Торбица 67, Максимовић 87)

 

 

 

Коментари47
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

max
ja mislim da je potrebno svakom poker a ko se usudi dati nam gol odgovor petarda ]
Drinka :
Intersantno je da je Nikolić nekoliko puta uvodio Fofanu i ovaj je svaki put dao gol.Videvši da ga dečko demantuje i da ga publika podržava više mu neda ni tih desetak minuta jer je počeo da ruši negovu tezu da je loš igrač. Čovek je trebao biti u timu i protiv Totenhema da rastereti Lazovića a posebno u Kragujevcu da osveži ekipu.Očito nesme da ga pusti da nebi srušio njegovu teoriju.
Zvezdanaesterac
Zar SD CZ jos uvek nije izdalo saopstenje?
rocky
,,U drugom poluvremenu publika na stadionu „Čika Dača“ nije videla nijednu šansu sve do 89. minuta. Vešto su crno-beli čuvali prednost, tim,, ocito neko nije pazljivo gledao mec, Partizan u prvom poluvremenu imao onaj sut Branka Ilica sa 20 metara koji je golman jedva odbranio a u drugom je Skuletic imao dve odlicne sanse i Branko Ilic glavom pored same stative posle prekida mozda jos neka ali ovih sam se odmah setio, dok je Radnicki u prvom imao odlican sut na kraju poluvremena i u drugom takodje jednom solidnu sansu. Inace iako su igrali sa pola snage ja sam zadovoljan i igrom i svim sto su pokazali, ocito Nikolic nije hteo da opet ponizi Radnicki i posle 2-0 se spustio ritam jer ima puno meceva. Dobra stvar je da su Skuletic i Grbic u formi uz Vulicevica koji je stalno dobar i jos par igraca ovaj tim deluje sve bolje iako smo svi sumnjali u njih
Zdravko Herbiko
Nisam odgledao utakmicu do kraja,imao sam neke obaveze no nije to bitno,nego da li se to meni cini ili je trener Nikolic izvrsio dve izmene?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.