Почетна / Фудбал / Партизан

С лица места, Брана Илић: Спори штопери шанса Партизана

Да Марко Николић против Астераса у екипи има Брану Илића, Партизан не би морао да брине. Нападач Јањине је „пеницилин” за тим из Триполиса, у последњих годину и по дана два пута му је, за победе „Ајакса из Епира”, затресао мрежу!

Мај 2013. – славље Јањине 2:1, победоносни гол у режији „Брзог Гонзалеса” из Голубоваца. Август 2014. – тријумф плаво-белих 3:1, егзекуција за преокрет дело некадашњег фудбалера Партизана.

- Изгледа да ми Астерас лежи – осмех на лицу Бране Илића на помен ривала Парног ваљка у другом колу Лиге Европе.

На табели су испред Јањине, али...?

- „Налетели” су нам између две утакмице са Макабијем. Тим из Тел Авива су претходно тукли 2:0, против нас нису имали шансе.

Цењени су у Грчкој?

- Редован су учесник плеј-офа, са највећим рејтингом после Олимпијакоса, ПАОК-а, Панатинаикоса... Ето, сад су доспели и у групну фазу Лиге Европе.

Добра екипа?

- Једна од најбољих у Грчкој, али са слабијим стартом у првенству у односу на квалитет играча. Чини ми се да нису у форми, мада – код куће увек играју добро.

Због навијача?

- Не! Људи тамо долазе да би гледали фудбал. Партизан не чека пакао!

Ко су им најјаче карике?

- Аргентинци Баралес и Роле. Напад им је, иначе, бољи део тима.

Одбрана?

- Најслабија! Штопери су им високи и спори. То би црно-бели требало да искористе.

Партизан има шансе?

- Наравно. Поготово из контранапада. Астерас ће бити офанзивно оријентисан, појавиће се простор.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toma
Iz Golubinaca!!!
31
Nemojte da se zavaravamo to je odlična ekipa sastavljene od solidnih stranaca i igraju odlično kod kuće.Ja se nadam da će Partizan otkinuti bod ali biće mnogo teško jer su čvrsta ekipa koja teško prima gol i igra na rezultal, retko ko u grčkoj može da ih dobije kad igraju kući.Ovo što Brana priča su gluposti, naši štoperi su kao brži i bolji, kad vidim da lopta ide na Voju meni nije dobro...
Nikola
Da igra Fofana mozda bi mogao i da pobegne, ali Danko mislim da ne. Lazovic je dobar igrac ali nije vise tako brz.
rocky
Fofana bi trebao da dobije zadnjih 30 minuta pa da proba nesto da uradi kad vec oni budu umorni a on svez ali kad dobije samo 10 minuta to je vec jako malo a za 30 sigurno ce uci u bar jednu sansu
31
Prestanite lupate gluposti o Danku jer ono što on radi na sredini terena više ne može ni Saša Ilić da uradi.Zna da primi loptu da se zagradi da odigra ka napadačima i to sve na ogromno iskustvo radi, pogotovo što pravi te prekide oko kaznenog prostora odakle smo dali mnogo golova ove sezone.Prema tome Danko je srce ove ekipe i treba da mu se klanjamo i budemo srećni što nije otišao.Nisam siguran da Fofana treba da igra od početka jer on ne igra odbranu uopšte i tu imamo igrača manje.
Yugo
A nasi su Stoperi , brzi ko Spidi konzales. Pa mi smo najsuplji u odbrani, sa ovakvom odbranom, moze da se desi da nas i Zvezda pobedi (ekipa koja daje po 1 gol na utakmici), ako nam napadaci ne ispune svoju normu.
sasa
Fofana...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.