Почетна / Фудбал / Партизан

Ђорђе Јовановић мора да буде регистрован

Одласком Леандреа Тавамбе у Ал Тавон из Саудијске Арабије, на Партизановом списку лиценцираних играча за дуеле с црногорским Рударом остала су тројица нападача: Рикардо Гомеш, Немања Николић и Огњен Ожеговић
ФОТО: И. Веселинов
С обзиром на то да се Николић, у међувремену, повредио, књига је спала само на два слова.
 
Отуд, Партизан ће за друго коло квалификација за Лигу Европе морати да региструје Ђорђа Јовановића, уосталом, чуди и што се на премијерном списку послатом у Нион није нашао бар на Б листи?!
Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ђак 946
Па због чега да се да шанса некоме ко зна да да гол,треба шутнути нашу децу а довести некакве Николиће,Ивановиће и њима сличне који ће из најмање пет шанси да дају по неки гол.Дајемо паре за некакве играче који уопште нису за Партизан.Питање за Илијева и Ђукића,имате ли имало части и зашто сте још ту ?
Cesar
Nerazumem zasto mu se ne pruzi sansa.....
goran
dovedite prave napadace a ne da registrujete neke koji jos treba da se kale
Bojan
Dosla maca na vratanca. Sada ga moramo moliti da igra? Odbio je da igra za omladince protiv Zvezde? Pa otpao Briz? Sta sada?
ЗЛОЧИН И КАЗНА
У Вошу с њим, за казну! ;-)
IVANELO
Meni nije jasno,zasto se ovome momku od 19 godina ne da sansa.Iz nase skole,uvek je izgarao na terenu,dao i golove. I nejasno mi je da mu se ne da sansa,jer potencijala ima. Napred Djordje.
Madjionicar
@Bojan Ja koliko sam ga gledao, mali bas jeste iskoristio datu sansu. To jest, ako vec hoces da tvrdis kako mu je sansa data, a objektivno nije mu ni data. Mali da gol jednu utakmicu, pa ga onda nema u protokolu narednih 10 utakmica. Kakva je to sansa?
Bojan
Ivanelo, sansa mu je data ali je nije iskoristio. Seti se da nije hteo da igra za Partizan protiv Zvezde u omladinskoj ligi, potom je hteo u Briz, pa nije otisao....mali ucenjuje Partizan, i nije potencijal za Evropu, mozda za ovu nasu ocajnu ligu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.