Почетна / Фудбал / Партизан

Косовић: Показали смо да можемо да играмо против свакога

Фудбалери Партизана победили су синоћ данску екипу Нордсјиланд с 3:2 и укупним резултатом 5:3 пласирали у бараж Лиге Европe
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалер Партизана Небојша Косовић оценио је да је његова екипа против Нордсјиланда показала да може да игра против свакога, али и да остаје жал за примљеним головима у реванш утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европe.

- Пресрећан  сам што смо прошли у наредну фазу и остварили наш циљ. Остаје жал за примљеним голом јер мислим да смо заслужили да завршимо меч с 3:0. Показали смо да можемо да играмо са сваком екипом. Нордсјиланд је врло квалитетан и озбиљан тим - рекао је Косовић новинарима после утакмице.

Фудбалери Партизана победили су синоћ данску екипу Нордсјиланд с 3:2 и укупним резултатом 5:3 пласирали у бараж Лиге Европe. Косовић је додао да је утакмица била тешка, али да су црно-бели заслужено победили.

- Било је тешко јер они имају свој систем игре од којег не одступају током целе утакмице. Мислим да смо сасвим заслужено прошли даље и једва чекамо утакмицу са Бешикташом - казао је Косовић.

Партизан ће у баражу за Лигу Европа играти против турског Бешикташа, који је елиминисао Ласк, а Косовић је оценио да црно-бели не смеју да дозволе било какво опуштање пре краја, као што је то био случај на јучерашњем мечу.

- Били смо добри првих 60 минута, али је после тога уследио пад у нашој игри. Повели смо с два гола разлике и то је довело до опуштања у игри, али то не смемо да дозволимо у наредној утакмици са Бешикташом, против којег ће вероватно бити још теже - закључио је Косовић.

Прва утакмица против Бешикташа играће се наредног четвртка у Београду.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ranko
Mozda je i bolje sto prvu igramo kod kuce. Tako smo i protiv Andrlehta, a mislim i protiv Njukastla za LS. To nam je mozda talija. Jesu favoriti, ali nije nemoguce da prodjemo. Mirkovic ima vremena da dodatno spremi ekipu i da pokusamo da napravimo "cudo". Realno, ovo je protivnik snage za PLEJ-OF LS. Laksi posao imaju cigani. Ali neka, idemo pa kako bude. Kosovicu, pokazite protiv Besiktasa da mozete da igrate sa svima. Neka sreca i BOG budu uz nas. Ajmo Crno-Beli !!!!
Ranko
@ vazurica.... Ja ne visim ni na jednom portali, odim ovog, jer me to ne zanima. Ti da imas cetvrtinu mog mozga, bio bi srecan. Sto se tice tvog "komentara", ne znam sta bih ti rekao. Vi ste Barselona!?! Jeva ste prosli ove Slovake i jos imate srece u zrebu, kao i uvek u odnosu na nas. Razumem da si uzbudjen, jer je ovo prva prilika da mozda zaigrate u LS, sto smo mi vec 2 puta uradili, izbacivsi ozbiljne klubove poput Njukastla i Andrlehta. Verujem da ce Austrijanci da vam skresu krila.
vazurica
Pa naravno da imamo laksi posao kad smo za vas Barselona unisticemo vas I onda naravno I da je jaci tim od Besiktasa slabiji za nas jer mi smo Crvena Zvezda a tvom mozgu koji je unakazen na nekim portalima to nije jasno
Zvezdan
E ako ti je Nordsjiland merilo svaka ti čast. Pa za njega nije niko čuo do sada.
@zvezdance
Cuo je svako ko se za fudbal zanima, oni su u cetiri Danska jaka tima (Kopenhagen, Brondbi, Mitjiland i oni)...Ali za Spartaks, Suduvu...
Mosquito
Danci jesu svako, a za Beskitas nisam siguran.
Nadimaj
Protiv bilo koga ali najvise 50minuta...
Zuk
Kosovic je bio najbolji u samom pocetku kada je bilo najteze.Ukupan doprinos mu je bio veliki, samo tako nastavi i bice sve u najboljem redu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.