Почетна / Фудбал / Партизан

Меч Партизан - Рад дефинитивно одложен

Нешто раније одложен је и меч Напредак - Црвена звезда
ФОТО: Н. Неговановић

Утакмица 5. кола Суперлиге Србије између Партизана и Рада дефинитивно је одложена, потврдио је данас Тањугу директор такмичења Владимир Булатовић.

Меч који је требало да се одигра у недељу од 19 сати на стадиону у Хумској одложен је како би Партизан што спремнији и одморнији дочекао у четвртак први меч у Београду са Бешикташом у плеј-офу за Лигу Европе.

- Партизан је затражио одлагање, Рад је прихватио предлог и преостаје само да верификујемо одлуку - прецизирао је Булатовић.

Партизан се одлучио на исти потез као Црвена звезда која је пре два дана затражила одлагање утакмице у Крушевцу, на шта је Напредак пристао, уочи дуела у уторак са Салцбургом у борби за Лигу шампиона.

Нови термини биће накнадно саопштени.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yugo
Ja se sa ovim ne slazem. A evo i zasto. Bata Mirkovic ima TRI utakmice na klupi Partizana i sve pobede. Ali svi mi vidimo da igraci nemanu snage za 90 minuta. Sta ce Batica da uradi u ovom periodu od nedelnu dana da podigne fizicku spremu igraca ja ne znam, ali znam da ako se igralo sa Radom mogao je da vidi da mozda ima nekog igraca (Ivanovic) pored Celavog koji je spreman za 90 i vise minuta. Ja bih (da sam ono sto nisam) dao po poluvreme Jankovicu i Zakaricu na desnoj strani, a levo Ivanovicu i ako treba malo Nikolicu. U sredinu bih postavio Lolu i Kosovica, a Zdjelara malo odmorio. Ja bih sa Besiktasom poceo utakmicu sa-Stojkovic- Miletic, Markovic, Valijente,Miletic- Lola i Kosovic- Jankovic, Ivanovic, Ilic-Rikardo. Alii koja ce biti Batina odluka , a nadam se najbolje nas. A to je prolaz u grupnu fazu. Pozdrav.
Marko
Jos jedan dokaz urusavanja Partizana.
misa tumbas
ja se nadam da se salis a ako ne objasni to uruusavanje molim te .
Zvrk
Ova odlaganja kad 'oces samo kod nas mogu...
misa tumbas
pa treba izaci u susret jel realno ovo je za dobrobit Srpskog fudbala e sad druga je stvar sto niko nikog ne voli u ovoj zemlji
Dragan Bgd
I tebi da kazem,ne peni,Zvezda je već odigrala 2 utakmice u 3 dsna od toga gostovala Sparzaku u Trnavi,što je ekstra umor.Nije tačno da se samo kod nas odlaze,to je praksa koja vazi u celom svetu,samo što šabani to ne znaju.
Ja
Namoguce... kakva je ovo protekcija sada. Terza sta je ovo ?
kum Žoržo
Normalno da treba da se odloži kako bi igrači odmorniji dočekali Bešiktaš i možda najvažniju utakmicu za Partizan ove sezone. Očekujem da se jave oni koji su za. isti potez kritikovali FSS i rukovodstvo Fk Napredak iz Kruše vca kada su pristali da odlože utakmicu protiv Zvezde.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.