Почетна / Фудбал / Партизан

Милетић: Нисам ја тај да процени шта је ту проблем... Волео бих у репрезентацију

Немања Р. Милетић, један од јунака Партизановог тријумфа против Нордсјеланда и извађене улазнице за дуел с Турцима
ФОТО: Н. Неговановић

Немања Р. Милетић, дефанзивац Партизана, летео је у четвртак увече против Нордсјеланда по десној страни као „на мотору”!

Мало је рећи: Гробари су били одушевљени...

- Примили смо гол на почетку, али нисмо клонули духом, знали смо ко смо и шта смо и брзо смо Данцима три пута затресли мрежу. При крају утакмице уследио је мали пад концентрације, хвала Богу, привели смо меч крају како треба – каже Немања Р. Милетић, један од јунака тријумфа Парног ваљка над Данцима – за пласман у плеј-оф Лиге Европе и заказан двомеч с турским Бешикташем.

Опет тај пад концентрације, баш као у Фаруму и у Горњој вароши?

- Нисам ја тај да процени шта је ту проблем, наравно - причаћемо о томе. Већ трећу утакмицу нам се дешава да при крају паднемо, даћемо све од себе да лоцирамо у чему је ствар и то решимо.

Прија вам позиција десног бека?

- Више волим кад сам штопер, али одговара ми да играм и по боку. Уходао сам се, добро је.

Волео бих у репрезентацију

Добре партије у Партизану буде наду да би и сан о репрезентативном дресу могао да постане јава?

- Један сан ми се остварио: кад сам био у Белгији маштао сам да заиграм за Партизан. Сад, наравно да бих волео у репрезентацију. Моје је да радим – зна Милетић рецепт за позив међу Орлове.

Несвојствено позицији, ушли сте у серију голова?

- Да, изненадио сам и самог себе, али радимо на тренингу доста прекиде откад је дошао нови шеф. Не знам да ли сте приметили, на последње две утакмице код корнера Рикарда и мене су чувала по тројица. Увежбавамо комбинације, блокове, хвала Богу, за сада иде добро. Само да наставимо овако.

Три везане победе – инјекција адреналина?

- Даћемо све од себе да наставимо низ.

Следећи је – Бешикташ?

- Жао ми је што је Линц примио гол у 91. минуту и што је Бешикташ прошао. Верујте, нисмо без шансе, неће ни њима да буде лако. Ништа није немогуће, поготово уз сјајне навијаче. Можемо да направимо нешто!

И Турци су, очито, рањиви?

- Надамо се...

Кварежма, Бабел, Пепе, Адријано... Бешикташ је „сазвежђе” некадашњих узданица Реал Мадрида, Барселоне, Ливерпула?

- Некада сте гледали те играче на ТВ, сутра играте против њих. То је фудбал. Драго ми је што ћемо да одмеримо снаге, можда будемо и успешнији.

Уз Гробаре, све је лакше?

- Сигуран сам да ће у четвртак да буде пун стадион. После Нордсјеланда заслужили смо да нас још више људи подржи.

Било је пуно против Бешикташа и 2014, па – 0:4?

- Нисам пратио ту утакмицу, сећам се резултата... Бешикташ је огроман клуб, нисмо имали среће у жребу, али - не клонимо духом. Никад се нисам предавао, нећу ни сада, док не умре задња нада. Нисмо без шансе.

Два гола у року од две седмице постигао је Немања Р. Милетић: Тракаију у Виљнусу и Нордсјеланду у Хумској.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nije problem
Onda uzmi drzavljanstvo San Marina....
Laza
Majko mila,još samo i ovaj fali u reprezentaciji,malo je sporaća i kiksera,ali i ko je selektor ništa nije nemoguće...
Partizan
Sta bre da locirate problem..?? Nemate snage, a to znaci da se ne radi kako treba, odnosno kondicioni trener blage veze nema, bas kao i onaj nesretnik Djukic, a njima rame uz rame Ivica La bomba koji pojacava Partizan igracima iz Spartaka, Napretka i slicnih klubova.
Suština
Problem je što ovoj ekipi treba 5 ozbiljnih pojačanja iz ozbiljnih evropskih liga i kondicioni trener koji će ih spremiti za 120 minuta ozbiljnog fudbala, a ne da im nakon sat vremena "duša bude u nosu".
Пиши ћирилицом
@dejavu: Почео си добру тему. Кад би се неко позабавио односом цифри Николићевог стручног тима и Ђукићевог тима, колики су бенефити, а колика штета. Закључак је да је Николићу и његовом тиму (Басарићу посебно) требало повећати уговор 3 пута уместо гомилања играча, довођења тренера коме се исплаћује читав уговор, иако је отишао, новог тренера који прима плату без гаранција за било какав успех... Где смо могли бити, а где смо сада.
dejavu
Neka crta realnosti ne bi bila naodmet.Partizan,ako ne pre apsolutno neophodne privatizacije,a onda bar bez kontinuiranih uspeha u Evropi i znatnog podizanja praga cene svojih igraca, nema teorije da kupuje "ozbiljna pojacanja iz ozbiljnih liga" bar ne one u punoj formi i sa punom cenom.A kada se kupuju ostali,onda je faktor visokog rizika neminovan.Ali, sto se fizicke spreme tice ne postoji nikakvo opravdanje,narocito ne u veku informacionih tehnologija kada je bukvalno svaka (naucna) informacija i cinjenica dostupna na izvolte.Ocigledno da Misa Filipovic ne moze ni vodu da nosi Goranu Basaricu,koji je naravno u Nikolicevom timu.A kolika je to razlika govore i rezultati Videotona sa krs ekipom u odnosu na Partizan.Ali,sto je Nikolic i sam najavio,sad ce i oni ulagati u ekipu,jer imaju osnov.Pred Mirkovicem je,nije sporno, ogroman pritisak i mnostvo problema,ali dobio je sta je trazio.Ili jesi ili nisi.Videcemo uostalom vrlo brzo,naredne 2-3 nedelje bice kljucne.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.