Почетна / Фудбал / Партизан

У Партизановој каси од УЕФА већ више од милион евра

Уколико се црно-бели 30. августа с Босфора врате као тријумфатори били би богатији за 3.700.000
ФОТО: В. Марковић

Партизан је захваљујући досадашњим резултатима у квалификацијама за Лигу Европе, сходно правилнику о награђивању УЕФА, већ зарадио 1.080.000 евра!

За пролаз црногорског Рудара – 240.000, елиминацију литванског Тракаија – 260.000 и узету меру данском Нордсјеланду – 280.000, плус – у најгорем случају загарантованих 300.000 ако пружи руку у знак честитке турском Бешикташу.

Међутим, уколико се црно-бели 30. августа с Босфора врате као тријумфатори – због пласмана у друго по вредности клупско такмичење на Старом континенту били би богатији за 2.920.000 евра, уз већ освојених 780.000 – укупно 3.700.000. Мало ли је?!

УЕФА је, иначе, од ове сезоне повећала вредност сваког бода освојеног у групној фази Лиге Европе: реми, уместо досадашњих 120.000, вреди 190.000, победа „плаћа” 570.000, подсетимо – до сада је 360.000. Прво место доноси још 1.000.000, друго 500.000 евра.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zveza u srcu
ma koliko zeleo da navijam protiv partizana...neide brate....nemogu da navijam za turke i tacka....zato napred grobari...ugazite ih pa se vidimo na derbiju
južni front
Svi znamo da je uefa trebala da uplati na račun našeg partizana 5mil. ali po nalogu vođe nije dozvoljeno. Transakcija stopirana. Eee sudbino...
to nam je to
To je cena ostanka neznalice i za ovu sezonu. Da su ga menjali juna, novi trener bi ekipu spremio sigurno bolje i imali bi vece sanse da prodjemo Turke. Ali, nista u fudbalu nije sigurno, Mislim da mozemo da se isprsimo. Samo da ne bude grlom u jagode, ipak se igraju dve utakmice.
Madjionicar
Interesantno razmisljanje. Skroz naopako, ali interesantno. Umjesto da vidis kako nam je "neznalica" svojim radom unio u klub vise od pola miliona eura za manje od mjesec dana, ti bi radije da spekulises o necemu hipotetickom i naravno, ako se ispostavi da se necemo kvalifikovati u Ligu Evrope ove godine – a inace, mi smo toooliko jaki, a Besiktas je toooliko slab da totalno nema smisla da su oni favoriti i ovako i onako – ti bi zato da krivis trenera koji uopste vise ni nije sa nama? Strasna logika. Pretpostavljam da ces i na kraju sezone ako opet ostanemo bez titule i za to reci da je Djukic kriv. Ono tipa, Djukic je na pocetku sezone izgubio 3 boda – ZATO smo izgubili titulu! A to sto od Djukicevog otkaza pa do kraja sezone u igri ostaje jos milion bodova, to nije vazno. Da te parafraziram, tvoj odgovor na to ce vjerovatno biti "da, ali da smo ga otpustili u junu, novi treber bi ekipu spremio bolje i imali bi vece sanse da osvojimo titulu." Ccc... kako ste vi meni samo smijesni.
srele
Partizan je uvijek bio perjanica Jugoslovenskog, Evropskog i Srbijanskog fudbala i biće!!!
Madjionicar
@Gramatika Zavisi sta je covjek htio da kaze. Cuo si valjda nekad u zivotu za rijec/termin Srbijanac. Jel hoces da kazes da ni to nije gramaticki ispravno? Srbin je Srbin svugdje, ali kad kazes Srbijanac, zna se tacno da govoris o osobi koja je rodjena i zivi u Srbiji. Ne kazes sigurno za tu osobu da je Srbin iz Srbije kao sto se, primjera radi, opisuje Srbin iz Bosne.
Gramatika
Šta to znači "srbijanskog"?
Nadimak
Malo je...malo je za sve dzepove koje treba napuniti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.