Почетна / Фудбал / Партизан

Вазура: Елиминација од Бешикташа тежак ударац, али нема кризе, имамо план, првенство је приоритет!

Генерални директор Партизана Милош Вазура рекао је да је елиминација у баражу за Лигу Европа велики ударац, али да тај фудбалски клуб неће ући у кризу и да постоји план
ФОТО: Н. Неговановић

Ово је тежак ударац за Партизан. Знали смо да нису велике шансе за пролаз, али смо веровали. Нисмо имали среће на жребу и већ тад смо почели да правимо финансијски план шта ће се десити ако останемо без Лиге Европа. План постоји и нећемо ући у кризу. Рекли смо пре почетка сезоне да је првенство приоритет и свим снагама морамо да побеђујемо до краја – рекао је Вазура новинарима.

Партизан је елиминисан у баражу за Лигу Европа, поразом од Бешикташа са 3:0 у Истанбулу, после 1:1 у Београду.

Надали смо се да можемо да прођемо, иако су сви могли да се увере колико је Бешикташ велики клуб. Буџет им је близу 100 милиона евра. Од како сам у Партизану, играли смо са многим великим екипама, попут Атлетик Билбаа, али они нису ни упола овако добро организовани.

По речима Вазуре, Партизан није пренео добру атмосферу из прве утакмице и истакао недостатак Марка Јанковића и Небојше Косовића.

Вазура је навео да „никада у животу није доживео подрушку какву има Бешикташ” и том клубу је пожелео све најбоље у Лиги Европа. Директор црно-белих је казао да елиминација неће утицати на самопоуздање.

Ово не може да утиче на самопоуздање. Сви смо мислили да можемо да направимо чудо. Могла је ово да буде историјска утакмица, могли смо боље да играмо, примили смо јефтине голове. Мора да се ради на грешкама. Дерби је за нас, сада, утакмица сезоне. Морамо да победимо – казао је Вазура.

Вазура је рекао да Партизан није далеко од цифре која је потребна за сезону.

Буџет ће бити мањи када су у питању премије. Сигурно ће функционисање бити теже. Ми смо, ипак, велики клуб. Изаћи ћемо из проблема јер није ни први ни последњи пут да се налазимо у њему – рекао је Вазура.

Владимир Стојковић ће, по његовим речима, остати у Партизану и не постоји понуда.

Истакао је да тренер Зоран Мирковић има апсолутну подршку да прави млади тим и да се Партизан окреће „деци клуба, да стане на ноге”.

Вазура је додао да је смена тренера дошла у добром тренутку када ништа није било изгубљено.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Smena trenera nije trebala da bude dok se ne zavrse kvalifikacije za Evropu,najgori potez ucinjen isto kao smjena selektora...Sada se vidi ko drigira u srpskom fudbalu,nista ne ide na silu i preko noci...
Marko
Dok ste namestali i opet ce te drugacije nemozete,treba uloziti i rizikovati da bi se nesto ostvarilo..Sada je red da vam pomogne FSS kao i do sada sa sudijama,cak i Mazic upleten...
Branko
Zivot bih dao, odmah i bez razmisljanja, za situaciju da vas vidim svih cetvoro ovako poredjanih i da drzim pusk...ljez u rukama.
Муња
Ха, ха, ха...насмија ме брате у овом чемеру. Ја бих ти придржавао реденик!
Miroslav
Strucnjace Vazura, ne treba da radite na greskama, njih je bilo puno. Neophodno je da radite na ispravljanju gresaka
CVETAN MAKEDONIJA
Pa dali taj Vazura ima gram savesti i morala.Kaze da Partizan ima plan B.Kakav plan bre sarlatanu kada si ga doveo Partizana na prosecnog srpskoligasa. Dali ima malo pameti taj Iliev i dali je svestan sta je doveo u Patizanu. Pod hitna da ODE VAZURA I NA NJEGOVO MESTO DA DOGE MIJAJILOVIC.predsednik KK-Partizan,TO JE PRAVI COVEK ZA KLUB.. Sa njima da ode i Iliev i na njegovo mesto da doge IVAN TOMIC. AKO SE HITNO NE PREUZME NESTO,PITANJE I DALI PARTIZAN IMA SANSE I ZA DRUGO MESTO. VIDITE STA RADE ZVEZDA.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.