Почетна / Фудбал / Партизан

Мирковић: Стојковић се извинио и не треба му драти кожу или не знам шта

Тренер Партизана Зоран Мирковић упитан је и за реакцију голмана Владимира Стојковића, који је рекао да га је срамота што је Србин и да ће се одрећи пасоша, али се после предомислио
ФОТО: ФК Партизан

Не постоји човек на свету који у неком моменту није изговорио нешто чега се после тога кајао. Дешавало се и мени и вама. Стојковић се извинио и мислим да му не треба драти кожу или не знам шта. Рекао је да је погрешио и треба ставити тачку на те ствари. То ми показује колико су моји играчи желели победу. Он је из жала што смо примили гол, ако смо га примили, реаговао како је реаговао. Погрешио је и рекао је да је погрешио. Било би погубно да је рекао контра, да се не каје – рекао је Мирковић.

 

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lopovi, muljatori i iskreni zvezdasi
Kazes istinu, a onda se ljigavci jave da te osudjuju...
Pigeon
Na Stojkovica se obrusilo sve najgore u ovoj jadnoj zemlji...Izmililo to iz svih rupa i odjednom bi svi da pokazu koliki su patriote. Ali, dok im se deo zemlje poklanja, svi ti cute! Mozda niste svesni, ali ova utakmica je ispala jedan okidac, odjednom se javilo ogromno nezadovoljstvo; neke bas briga za rezultat derbija i evidentnu kradju u njemu, ali to ih je potaklo da izraze neka svoja nezadovoljstva. Partizanu su oteta dva boda, ali mnogo veci procenat je izgubila vlast. Znam da ovo mozda necete objaviti, ali vrhuska u ovoj stradiji je bas izgubila kompas, a to...
Sena
Stojkovic je nas heroj.Gromada od coveka.Ziveo on nama stotinu godina u zdravlju i veselju.
БанеМ
А коме се он то извинио и за који део своје изјаве??!!
Iskreni Zvezdaš
Gospodine Mirkoviću, iako sam Zvezdaš, kažem da ste uvek bili pošten, dobar i iskreni čovek koliko i sportista, ali nije ni malo u redu da Vi ispravljate Vladimira-odraslog, pretpostavimo zrelog čoveka, koji se stalno stidi neke jučerašnjice i odriče onih koji su mu sve dali... Pre svega Srpstva, kojeg se ne možete odreći ni u afektu ni u trenucima enormnog bola- osim ako nikada i niste pripadali njemu.. Dovoljno je bilo da se kao odrastao čovek on obrati i ne krije iza sportskog i fudbalskog kluba Partizan i Vaše malenkosti... Da nam jednom zanavek obljasni ko je i kakav je čovek.. S poštovanjem, Iskreni Zvezdaš
Radan
Igrace albanske ekipe su tukli huligani koji su utrcali na teren, pod komandom Bogdanova. To se videlo na tv. I da, to su izdajice srpstva i da je pravde trebali su da dobiju tesku robiju zbog toga.
Che
Stojkovic je u Djenovi doziveo golgotu u kojoj umalo nije izgubio zivot jer je bio ugrozen od navijaca CZ samo zato sto je presao u Partizan. Prema Stojkovicevoj izjavi pre prelaska u Partizan Stojkovic se 3-4 puta nudio CZ ali ga ona nije htela. Slucaj Djenova je zakljucanim drzala ekipa navijaca CZ u drzavnom vrhu na celu sa najvecim navijacem.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.