Почетна / Фудбал / Партизан

Ивановић: Није ми лако што не играм

Ђорђе Ивановић, Партизанов „резервиста”, десет минута против Радника искористио на најбољи начин, голом потврдио победу
ФОТО: В. Марковић

Има голгетерског дара у Ђорђу Ивановићу, поготово кад заигра у финишу, по Мирковићевим инструкцијама уђе у игру да реши меч с клупе.

Најновији доказ - Партизанов тријумф у суботу против Радника, управо зачињен поготком некадашње ведете Спартака, за сервирану „хладну освету” Сурдуличанима, бољим од црно-белих на првенственој премијери.

Аудиторијум у Хумској се сложио - ремек-дело: брилијантно изборена позиција за шут и пројектил са леве стране у даљи угао, нерешив за дотле сјајног голмана Николу Васиљевића, с повременом репрезентативном референцом. Зар сумњате, за делиријум Гробара!

- Као и сваком играчу, много ми је драго што сам постигао гол и, најбитније, што смо победили. Идемо даље!

Осмех не силази с лица Партизановог нападача, у мегдану са Сурдуличанима на терену свега 10 минута, али – с фантастичним учинком. Иницијатор доброг расположења навијача српског вицепрвака ове сезоне нема велику минутажу, међутим, руководи се девизом: стрпљив – спашен.

- Није ми лако што не играм, навикао сам - да играм, чекам шансу и трудим се да је искористим. Надам се да ће тако да буде и даље, да ћу да погађам кад год заиграм.

Присталицама Парног ваљка није било свеједно у трећој четвртини утакмице, љубимци су захваљујући егзекуцији Рикарда Гомеша имали гол капитала, али свима су у подсвести били дуели са Напретком и Чукаричким, кад је идентична предност у финишу прокоцкана.

- Наравно, прошло ми је то кроз главу, поготово због пропуштених шанси, знате, у фудбалу, кад их не искористите, противник вас казни. Ето, успели смо да завршимо меч са 2:0, супер за нас.

Отуд, окршаји са Војводином и Радником показују да је Партизан коначно разбио проклетство предности од 1:0, успевши до краја да је сачува. За добро расположење током двонедељне, у јавности одомаћеног израза – репрезентативне паузе.

- Тренер Зоран Мирковић дао нам је три слободна дана, провешћу их код куће, с породицом. Обожавам да одем у моје село, у Мокрин, тамо ми је најлепше, тамо сам одрастао...

Ђорђа Ивановића „бије” глас да је велики професионалац, да обожава да тренира, буде у тип-топ форми. Ни празнични дани нису изузетак.

- Тренираћу, наравно. Вероватно тако ради сваки играч...

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brazilac 11
Kada budeš naučio da primaš i deliš lopte, igraćeš u prvom timu, jer imaš odličnu fiziku.
Zole
Sta ces Djole, moraju igrati Djevrek, Jankovic,Kosovic i ostale neznalice. Pimpleri i carinici, koji ne mogu do gola dobaciti izvan 16 metara. A ti sto imas top u obe noge,to za strucnjake na klupi nista ne znaci.setaju te levo,desno i to malo sto igras, verujem da su te sludili totalno. Al ce zato mesi jankovic igrati svaku pa makar se ugasili zbog toga,on ce imati obecano mesto u timu. Jadno
011
gde je iliev ili ilijev
Карић
На детоксикацији.
Branko
Djole, bio sam jedan od najradosnijih Grobara, kada si potpisao za nas. Sadam sam jedan od najtuznijih za sve sto ti se dogadja. Ni slucajno ne smes da klones duhom i posumnjas u svoju vrednost, posto si ti zrtva, a ne realnost cinjenica. Umesto da ti i Enake budete najstandardniji prvotimci, vi ste, neretko, bili slati na tribine. Veruj u sebe i radi jos zesce i budu siguran da ce rezultat takvog odnosa prema sebi samom, veoma brzo dati rezultate. Ne mislim na Partizan, posto da je jednog normalnig coveka u nasem rukovodstvu (tu racunam i (tesko Partizanu) struku, ti i Enake bi bili sa najvecom minutazom i najvecim ucinkom, ali.....mora se razigravati, onaj koji je izdao Partizan kao retko ko drugi. Mora da igra Jankovic (pa makar i Partizan propao zbog toga), mora ovo, mora ono....Pozdrav decko za tebe i znaj da, VREDIS MNOGO, MNOGO VISE OD ONOGA STO (tesko nama) STRUCNJACI MISLE. Pozdrav i srecno.
Madjionicar
Bio sam skeptican kad je dolazio u Partizan, ali sad kad ga malo vise poznam i kad sam ga malo vise vidio sta zna i moze, mogu da kazem je jedan od najperspektivniji igraca u ovom timu Partizana. Jak je, sto ono kazu, kao bik, ima dobar sut, ne boji se da sutne iz daljine, brz je, ima kontrolu lopte... znaci, nema ama bas ni jednog jedinog razloga da ne uspije u Partizanu. Moje misljenje je da je njegov problem psiholoske prirode. Dobar trener ce od njega napraviti igraca, u to sam ubjedjen.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.