Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан иступа из Супер лиге Србије!

Црно-бели су поднели захтев за иступање због двоструких аршина Заједнице Супер лиге, потврдио нам је генерални директор Парног ваљка Милош Вазура
ФОТО: В. Марковић

Партизан је поднео захтев за иступање из Супер лиге Србије!

Црно-белима је јуче било наложено да по нехуманим условима одиграју меч са Мачвом, да би данас већина утакмица била одложена, те је незадовољно руководство Парног ваљка, хитно одржавши седницу Управног одбора, реаговало подношењем поменутог захтева.

Ову вест за наш лист потврдио је и генерални директор српског вицепрвака Милош Вазура, најавивши да ће Партизан ускоро да се огласи и саопштењем.

Иначе, црно-бели су изиритарани одлуком директора Супер лиге Владимира Булатовића и Заједнице да се утакмица са Шапчанима упркос великом снегу на терену, ипак, одигра, затражили и заштиту од ФС Србије!

У међувремену, и навијачка група Партизановци на Фејсбук страници огласила се саопштењем...

Коментари105
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Počeli ste sa saopštenjima kao Zvezda ranijih godine. Sram vas bilo. Niste bili u stanju da pobedite rezerviste Mačve. Kojim slučajem da se utakmica ponovi ja kao Partizanovac navijaću za Mačvu.
Ceca
Idi dok si mlad... hahaha
Pamcenje Vam ko u veverice
Vas cenjeni Ivica Kralj kaze da je igrano po dogovoru sa vama, delegatima i sudijama ali kad ste videli da ne ide i da se Macva ne sklanja odmah nije po volji... Sramote srpskog fudbala
Naivni
A kada ste u prvoj utakmici u gostima sa Macvom namestili iz 1-2, pa ste im sada dali bod kuci i taman vam se poklopilo da trazite alibi sada. Jadni vi, svi vas kradu.
SARS
Uprava napolje!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.