Почетна / Фудбал / Партизан

Зоран Мирковић у понедељак са управом

Партизаново руководство разговара са тренером
ФОТО: В. Марковић

Зоран Мирковић се вратио са мини одмора у иностранству и у понедељак ће се састати с руководством Партизана, први пут од прошлог петка и ремијем окончане утакмице с Мачвом!

Подсетимо, популарни Бата је по завршетку меча са Шапчанима питање останка на клупи Парног ваљка оставио отвореним:

- Ових дана донећу одлуку. Нека преноћи...

Потом, спаковао је кофере и отпутовао у Дубаи, да на миру, далеко од београдске вреве, разбистри мисли. 

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ranko
Opet mi nije objavljen komentar, pa cu ponovo. Mirkovicu se treba zahvaliti, kao i Ilijevu. Bilo bi idealno da ode i cela uprava, ali to je samo sanak pusti. Za trenera dovesti Darka Milanica. Sa njim bi sigurno bili bolji, a pre svega fizicki maksimalno spremni. Ne kao sada, da mozemo da igramo 70 minuta , a posle otaljavanje. Zbog toga smo i primali silne golove pri kraju utakmice. Za sportskog direktora Zahovic ili Tomic. Pojacanja naravno sto bolja i sto vise, da bi na leto samo glazuru uradili. Cekaju nas kvalifikacije za LE i sa Milanicem i dobrim timom, mogli bi da se plasiramo, iako ce biti tesko. Treba uigrati ekipu, kvalitetno pojacati, a Tomic je pokazao da ume i sa malim parama i za dzabe. Mirkovic je veliko fudbalsko ime, bio je igracina, ali ne moze kao trener pocetnik da radi u Partizanu.
Che
"Nadaljevanka" sa Mirkovicem me podseca na davna vremena posle Brisela kada je klub tonuo a treneri bili Baje Marici, Damljanovici,... itd. Ova Uprava nema mentalni kapacitet da proceni gde je klub. Zar vam Vazura ne lici na pastira koji pred praznika bira kog ce "brava" se resiti da bi preziveo?
Karlo Veliki
Treba razdvojiti Mirkovica fudbalera od Mirkovica trenera. Prvi je u domenu legende. U ovom trenutku klubu je potreban iskusan trener sa savremenim pogledom na tendencije selekcije i nacine igre. Mirkovic to nije. Za Partizan bi najbolje bilo da se odrzi vanredna Skupstina i formira prelazno telo od dokazanih partizanovaca i ljudi iz privrede sposobnih da u ovom trenutku zaustave dalje posrtanje a tokom proleca i dovedu klub u poziciju da moze uspesno da startuje u Evrokupu. Bez velike metle u Partizanu nema stabilizacije. PS Novoformirani organ u interesu buducnosti kluba bi morao da pozove istrazne organe kako bi se za sva vremena sancionisali svi "djurici" kojima je istorija kluba na zalost puna.
Grobar 007
Pobogu Mirkoviću, a to važi i za najuže rukovodstvo Partizana, pa pogledajte svi zajedno prazne tribine i biće vam jasno šta navijači misle o vama. Meni i mojim ortacima sa kojima sam gotovo redovno išao na tekme do Đukića, a sada i Batice, nepada napamet da odemo na stadion dok se ne izvrše radikalne promene. Vi jednostavno ne zaslužujete da vas niko, kome je stalo do Partizana, podrži.
bokiUSA
Komedija i cirkus... covek otisao u Dubai da razmisli.... strava i uzas.... ozbiljan trener i klub
bokiUSA
Nije valjda. Sada da svi mi odemo na nase vesti a kada nam je bilo naj teze nismo mogli da zivimo od vas 200 na nasim vestima. Katanci ,lanci ,pecurke , ko zadnji itd itd..... malo i vas..... nece da boli
Ranko
Vece komedije od vas nije bilo, a bilo bi i sada da vas "veleposteni" ne gura. Setimo se Lukica i svega sto je bilo. A najsmesnije je, sto ti komentarises na Partizanovim vestima. Idi na vase., Tamo su i debakli u LS prikazni kao uspesi, a vi, naravno, u to verujete. Tuga!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.