Почетна / Фудбал / Партизан

Лехоцки опоменуо црно-беле у првој контроли (ВИДЕО)

Голом Ондреја Лехоцког Слован је у Белеку савладао Партизан са 1:0
ФОТО: ФК Партизан/М.Тодоровић

Извештач из Турске: ВЛАДИСЛАВ ВЛАЈИЋ

Фудбалери Партизана нису се прославили у првом контролном мечу на припремама у Турској. Екипа из Либереца је славила са 1:0. Тренер Мирковић је извео два потпуно два различита састава како би проверио све расположиве снаге.

Партизан – Слован (Либерец) 0:1 (0:0)

Стадион: СЦ „Суено лукс”. Гледалаца: 100. Судија: Мих. Помоћници:  Обукович и Збитнијевски (Пољска). Стрелац: Лехоцки у 68. Жути картони: Оскар, Нешицки (Слован), Косовић, Шеховић (Партизан).

ПАРТИЗАН: Стојковић, Милетић (Р) Немања, Марковић, Валијенте, Шеховић, Здјелар, Косовић, Закарић, Стевановић, Муса, Георгијевић. Друго полувреме: Стојковић (од 51. Кљајић), Вулићевић, Остојић, Павловић, Милетић (Г) Немања (од 71. Урошевић), Смиљанић, Шћекић, Енаке, Тошић, Ђерлек, Николић.

СЛОВАН ЛИБЕРЕЦ: Нгијен, Микула, Лехоцки, Карафијат, Хyбш, Брејте, Оскар, Оршула, Нешицки, Пешек, Козак. Играли су и: Влијеген, Врабец, Фукала, Вуклишевић, Поточни, Пазлер, Муса, Мара Камсо, Малински, Кошчелник, Кахараба.

 

Фудбалери Партизана поражени су од Слована из Либереца 1:0 (0:0) у првом тесту на припремама у Турској.

Слован је на терену у Белеку тријумфовао голом Ондреја Лехочког у 68. минуту.

Тренер Партизана Зоран Мирковић, без помоћи најбољег стрелца Рикарда Гомеша због повреде, извео је комбинован састав са два тима који је одиграо по полувреме.

Партизан у Турској има заказане пријатељске утакмице и против Краковије (31. јануар), Шахтјора из Доњецка (3. фебруар), Крила Совјетова (6. фебруар) и Младости из Добоја (7. фебруар).

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

navijač al pravi
Danas sam gledao utakmicu tima za koji navijam 40 godina i to jer sam bio na poslu pa da ubijem vreme i skoro neću...pamtim dominaciju rupaša u prvenstvu 1987-1991 od 5 titula uzeli 4 ali i tad Partizan igrao dopadljiv fudbal ovo što Partizan igra o pod đukićem i sad pod mirkovićem je sve samo fudbal nije...igrače neću pljuvati znaju koliko ih je neko naučio da znaju ali uprava oko dovođenja igrača O,trener oko igre i kombinacija sa igračima O,kondicioni trener O...lice sa poternice sa pravom govori da će uzeti sledećih 5 vezanih titula(ne interesuje me logistika)mene interesuje IGRA koje NEMA a neće je ni biti preslikane pripreme kao i pod đukićem na žalost pravih navijača koji su digli ruke od fk....i još nešto g.pantiću znate kad će rupaši i njihove sudije,organizacija odgovarti za lopovluke NIKADA jer i ako se vlast promeni i u opoziciji ima mnogo rupaša.....
Гробар54
Чему служе контролне утакмице,када тим ни једну шансу не може да створи?Ово што игра Партизан,са овим тренером и оваквом управом, је антипропаганда фудбала!Овакав фудбал треба укинути,јер ту се човек убија од смора и досаде!Замислите,да ово још неко и плаћа!Ма хајте људи,маните се ћорава посла!
Navijac al pravi
Potpisujem od dolaska djukica pa sad i mirkovica partizanov stil igre je igra bez igre
Drinkwater
Teške su noge (Miša Pilates ih ubi!) trener je kiseo i mrzovoljan, trava je visoka, teren je mekan, tuče grad, pijavice, tornada svaki čas...nisu to uslovi za majstore lopte.
Pedja PFC
Samo da se vrate Jankovic i Gomes. Bice to druga prica, ima da meljemo sve redmo, zapamtite sta sam rekao. Odlicno je pripremio ekipu Mirkovic. Vidi se zelja i taj sitan vez, dodavanje u prostor Muse posebno.
Da li neko ima nesposobniju Upravu
Vučelić treba da se bavi novinarstvom, ako ne može da obezbediti finansije, treba da se povuče i on i svi njegovi ljudi iz Uprave.
Đorđe
Sve po starom. Uprava napolje!!
Tuga od igre - pilićari u Upravi
Nemamo desetku. Ilic ide u penziju, uglavnom i ne igra.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.