Почетна / Фудбал / Партизан

Павловић: Похвалили су ме, кажу да није било лоше

Страхиња Павловић, Партизанов бисер, прегурао два дербија у најузбудљивијој седмици у животу
ФОТО: М. Рашић

У центру пажње Страхиња Павловић. Суперталентовани штопер живи сан – иза њега је најузбудљивија седмица у животу: атрибут стартера у дербијима - са Црвеном звездом и нишким Радничким. Подсетимо, Страхиња ће 24. маја тек да постане пунолетан!

- Драго ми је што сам одиграо обе утакмице, међутим, криво ми је што нисмо успели да тријумфујемо. Шта да се ради, идемо напред – с младалачким оптимизмом казује Партизанов најновији вундеркинд.

Шта каже млађа гарда саиграча, јесу ли задовољни?

- Похвалили су ме, кажу да није било лоше. Који је мој лични суд? Било је солидно. Наравно, циљ ми је да будем бољи, да стално подижем лествицу.

Осцилације су неминовност, поготово за неког ваших година: од стављања Боаћија „у џеп”, до грешке код гола против Радничког?

- Било је добро против Црвене звезде, сијасет дуела са Боаћијем, Павковим. Дербијем сам задовољан, већим делом сусрета с Нишлијама, такође. Наравно, не и реакцијом код примљеног гола.

У ланчаној грешци одбране ваша је, свакако, највидљивија?

- Догодило се у секунди, лопта ми је незгодно одскочила, нисам најбоље реаговао. То ме, међутим, није оборило, наставио сам и даље да играм нормално, желео сам да постигнем гол.

На крају, како бисте оценили протеклу седмицу?

- Шта знам... Нисам ни сањао да ће овако брзо да дође. Велико искуство!

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Севера део
Дечко ће можда бити добар играч,али је на 3 утакмице добио жуте за 3 намерна ударања лактом.
Milovan
Dečko je imao nekoliko propusta u derbiju. Gol Boaćija je ispravan ne stoji da ga je stavio u džep. Start nad Benom za koji je mogao dobiti drugi žuti, Umesto da su mladom igraču skrenuli pažnju na greške od njega su počeli praviti zvezdu. Na otrežnjenje se nije dugo čekalo. Pavlović jeste perspektivan igrač ali je još rano da od njega pravimo zvezdu.
moma52
A kako Odžo udara,ovaj klinac je mala maca.Klizeći otvorenim đonom Lazića na Remfroa,za direktan crveni i pola godine zatvora.Mislite o tome.
Прикажи још одговора
v1ad
Nema veze sto je u 25om minutu trebao da dobije drugi zuti protiv Zvezde kad se nakacio na ledja Benu, ali ajde. Propao projekat Svetozar Markovic pa sad prelaze na ovog.
Zarko Munizaba
Verovatno nije,cim si se toliko zajapurio i porumeneo,pa si ovu prvu recenicu otkucao tako da mi treba sifarnik da bi je rastumacio. Kao ni onaj koji je Vulicevicu sredio prednji ukrsteni ligament na oktobarskom derbiju 2014. Osam meseci pauze. Ne mogu sada da se setim ko je to bio,za mene ste uglavnom svi isti,sa izuzetkom pomenutih kapitalaca.
Karalatovic
ja vas ....
Прикажи још одговора
ех, омладино
Стајлинг ко са параде.
Antilegenda
To im se servira, a nema ko da ih usmeri na drugo. Produhovljenost na nivou predgutenbergovske Evrope, kao i veći deo društva i "elita", uostalom..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.