Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан убедљив у Крушевцу, погодили Закарић, Пантић, Валијенте и Рикардо

Црно-бели разбили Напредак и пласирали се у полуфинале Купа Србије
ФОТО: ФК Партизан

Напредак – Партизан 0:4 (0:2)

Стрелац: 0:1 – Закарић у 31, 0:2Пантић у 45+2, 0:3 – Валијенте у 66, 0:4 - Рикардо у 72. минуту.

Градски стадион у Крушевцу. Гледалаца: 5.000. Судија: Зоран Широки. Помоћници: Немања Петровић, Владимир Јовановић.

НАПРЕДАК: Ни. Петровић, Аксентијевић (од 46. Стевановић), Маринковић, Остојић, Обрадовић, Јовић, Ивановић (од 46. Ескић), Ндиаје, Баха, Аливодић, Илић (од 73. Рушевић).

ПАРТИЗАН: Стојковић, Шеховић, Валијенте, Павловић, Н. Г. Милетић, Шћекић, Здјелар, Пантић (од 76. Смиљанић), Закарић (од 83. Ђерлек), Николић (од 32. Тошић), Рикардо.

 

Парни ваљак је убедљиво славио у Крушевцу против Напредка и пласирао се у полуфинале Купа Србије. 

Тим који брани трофеј у најмасовнијем такмичењу у овај меч је "ушао" након два пораза у првенству, од Радничког и Вождовца, после чега је уследила оставка Зорана Мирковића, па је на овом дуелу екипу водио Жарко Лазетић

Црно-бели су до предности дошли у 31. минуту. Била је то сјајна акција Партизана, Пантић је сјајно повукао и прошао по левој страни, затим је ушао у средину и проследио лопту до Шћекића на десној страни, овај ју је додао до Николића, а нападач Парног ваљка до Закарића, који је маестрално преварио голмана домаћих и проследио лопту у мрежу.

После гола тренер Партизана на овом мечу, Жарко Лазетић, извео је из игре Немању Николића и увео Зорана Тошића.

У другом минуту надокнаде гости су дошли до другог гола. Пантић је био стрелац, био је то прелеп ударац из слободног ударца са неких 20-ак метара.

Тренер домаћег тима Милорад Косановић није водио тим у другом полувремену пошто му је судија Широки дао црвени картон.

У 64. минуту Крушевљанима је поништен гол због офсајда. Играчи Напретка су се бунили, али судија Широки је потврдио одлуку свог помоћника.

Два минута касније црно-бели су дошли до трећег гола. Милетић је центрирао са леве стране, Шћекић је главом вратио лопту на другу страну где је био Валијенте који је погодио за 3:0.

У 72. минуту Партизан је преко Рикарда дошао до 4:0. Била је то одлична асистенција Пантића и рутинска реализација нападача Парног ваљка.

Семафор четвртфинала Купа Србије:

Спартак – Младост 1:2 (Шормаз 44 – Бојовић 61, Пејовић 80)

Напредак – Партизан 0:4  (Закарић 31, Пантић 45+2, Валијенте 66, Рикардо 72)

Раднички (Ниш) – Војводина 2:1 (Хаскић 40. једанаестерац, 63 – Ђуричин 90+4)

У току:

Црвена звезда – Радник 2:0

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trnina
Više pišete o ciganima nego ZVEZDINA REVIJA.
Milovan Z.
Sta je zvezdasi ? Zasto kmecite ? Partizan ne sme nikoga da pobedi zar ne ? Kada gube onda katanac, ponizavanje a kada pobedi onda namestaljka pametnjakovici zvezdasi sve znaju !Slabiji timovi mogu da pobede oslabljeni Napredak ali samo Partizanu to nije dozvoljeno ! Pa dokle vise sa mrznjom prema Partizanu? Jaci ste jer imate novca koliko zelite, dovodite igrace koje zelite a Partizan mora prodavati i ono malo sto vredi i to vam nije dovoljno ?Volite svoj klub i ne pljujte po Partizanu ja volim svoj Partizan i da ispadne iz lige jer Partizan se voli kako to ne shvatate ? A tesko je i shvatiti jer vi neznate voleti klub bez obzira na rezultate !
@joco
Niko neopravdano ne pljuje po tvom klubu...Naprotiv, veoma, veoma opravdano...
joco
Problem je u tome što vi takođe pljujete po Zvezdi i za svaku njenu pobedu govorite da je nameštaljka iliti sklanjalica i kad vas neko pecne jojjj. Ja nemam problema s Partizanom već i meni smeta kad neopravdano pljujete Zvezdu.
Прикажи још одговора
Veselo drustvance majora Gaspara
Kada u NJIHOVOM gradu,na NJIHOVOM stadionu,protiv NJIHOVOG trenera i NJIHOVOG sudije ovaj jadni Partizan ostvari ubedljivu pobedu,a onda procitas NJIHOVO kmecanje ovde na forumu...prosto ti dodje da otvoris bocu dobrog domaceg vina i popijes spricer napravljen NJIHOVIM suzama. Kosane,necu biti sebican,ostavicu i tebi koji gutljaj,pa iako si NJIHOV covek,valja se za ovo zadovoljstvo.
Hadži-Pešićeva
Vragolanu jedan objektivni !!!!
Joco
Dovoljno je samo pročitati kakvim se imenom predstavljaš a ostalo i noje bitno.
hahaha
Kada sudija igra nema zime za partizan
Joco
Jest. Napredku ponište gol za 2:1 a Partizanu priznat iz ofsajda za 3;0 i kraj priče.
@ joco
Da se ponisti tekma.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.