Почетна / Фудбал / Партизан

Лазетићева одлука - Партизан у формацији 4-1-4-1

Тренер Партизана суботу искористио да види и младе снаге у утакмици затвореног типа (2х30)
ФОТО: И. Милутиновић

Фудбалери Партизана, у изостанку деветорице репрезентативаца (Н. Р. Милетић, Пантић, Павловић, Шеховић, Босић, Косовић, Шћекић, Закарић и Рикардо), одиграли су јуче у „Земунелу” утакмицу затвореног типа – између себе.

Тренер Жарко Лазетић искористио је прилику да на делу види и младе снаге, подсетимо, четворица даровитих, из црно-беле „класе 2001”, добила је прилику да тренира и игра с првим тимом.

За Алексу Јанковића, Лазара Павловића и Слободана Станојловића било је од непроцењивог значаја да нападају ривала играјући, раме уз раме, с легендарним Сашом Илићем, међутим...

У мечу сатканом из лепих потеза, у трајању – два пута по 30 минута, радовао се, ипак, њихов класић – десни бек Стефан Радмановац (на терену су били и млади Смиљковић, Вјештица и Шехапи).

Чини се, упао је у екипу жељнију победе, предвођену стрелцима – Дејаном Георгијевићем и Миланом Смиљанићем. Испада, повратници у Партизаново јато – од зимус и од прошлог лета, растужили су егзекуцијама капитена!

Част Партизана 1 спасао је, баш као Смиљанић, још један задњи везни – Саша Здјелар, златни Орлић познат по ратничком карактеру и чињеници да не дели утакмице на велике и мале.

Нагласимо:

И, важна напомена: стручни штаб (уз Лазетића и - Страхиња Пандуровић и Зоран Ђурић), одлучио се да оба тима играју у формацији 4-1-4-1, за питање – да ли ће то, можда, да буде и изглед Парног ваљка у наставку сезоне?

ПАРТИЗАН 1: Поповић, Вулићевић, Остојић, Смиљковић, Н. Г. Милетић, Здјелар, Јанковић, Илић, Л. Павловић, Стевановић, Станојловић.

ПАРТИЗАН 2: Кљајић, Радмановац, Валијенте, Вјештица, Урошевић, Смиљанић, Тошић, Ђерлек, Шехапи, Ивановић, Георгијевић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
" ..Na kraj sela cadjava mehana.." Slika i praksa to govore.
Nikola
Kako 4-1-4-1 kad mi u ekipi imamo jedno krilo, Tosica.
Pedja PFC
To je dobitna kombinacija, svaka cast Lazeticu, ta formcaija nama najvise odgovara. Sad cemo da meljemo sve redom do proleca u evropi.
Dzo Black
STA sa Lazeticem cemo po mecu da primmao po 3-4 komada
Pigeon
Nisam pratio 2-3 dana zbog obaveza...Jel' ovaj postavljen od strane trojanaca? 'El ovo znaci urnisanje Partizana? Valjda nije?! On pravi sistem...Nece biti nista ni od Evrope, aman, ljudi...
Pigeon@Zole
Hvala! Uh, veruj mi, prepao sam se!
Zole
Nije postavljen, sutra valjda krecu u konacne pregovore sa Stolicom tako sam negde procitao, videcemo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.