Почетна / Фудбал / Партизан

МОНДО: Тежа повреда Мирослава Вулићевића!

Одличном десном беку "парног ваљка", на утакмици са Црвеном звездом, страдао је предњи укрштени лигамент, сазнаје МОНДО.
ФОТО: В. Марковић

Велики малер за Партизан и Мирослава Вулићевића!

Само два дана после победе у вечитом дербију, из табора црно-белих стигла је лоша вест за навијаче Партизана и стручни штаб, Мирослав Вулићевић доживео је једну од најтежих спортских повреда.

Одличном десном беку "парног ваљка", на утакмици са Црвеном звездом, страдао је предњи укрштени лигамент, сазнаје МОНДО.

Никако није добро. Вулићевић је против Звезде оштетио предњи укрштени лигамент. Био је на прегледима код доктора Гавриловића на Бањици и професора Миланкова у Новом Саду. Чека се још резултат магнетне резонанце. Није доброрекао је Партизанов доктор Илија Росић, преноси Мондо.

Партизан ове јесени баш нема среће са повредама. Са тежим су се суочили Милош Остојић и Дарко Брашанац, њих двојица су и даље ван строја, док су муку са повредама мучили Владимир Волков, Никола Дринчић, Андрија Живковић...

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Da ne bude sad ono, "jesam vam pricao", ali pricao sam. Sad uigravaj nekog drugog na prepad, bez prava na gresku, umjesto da se ta zamjena vec pripremila, odnosno da se covjek odmarao na manje vaznim utakmicama, pa mozda do ove povrede sad nebi ni doslo. Ali 'ajde ti objasni ljudima. Kad sam trener ne konta sta radi – nek' prica sta god hoce, ali Nikolic ako nije direktan, onda je definitivno indirektan krivac i za ovu situaciju i za ovu povredu – sta ocekivati od prosjecnog posjetioca ovog sajta. Tragicno, u svakom slucaju. Zelim mu sto brzi oporavak. Definitivno je, uz Skuletica, bio nas najbolji igrac ovu jesen.
a-ha
citavu utakmicu je odigrao povredjen, posto ga je gavric odvalio na pocetku meca i to bez lopte! od tada se drzao za koleno stalno, ali nije trazio izmenu nego je nastavio da igra...
srele
šteta, šteta.... to je prije svega veliki borac, a onda i veliki igrač. Toliko mi je žao!!!!!!!!! Partizan sa Vulićevićem i bez njega nije isti tim!!!!!!!!!
e moj Marko
pa ljudi moji ovaj covek je preopterecen. koliko ja znam nije propustio ni minut utakmice na tri fronta. da li je bilo potrebe da igra i prijateljske utakmice koje sluze za igrace sa manjom minutazom. klasican zamor materijala.
srbin
ima boga

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.