Почетна / Фудбал / Партизан

Партизану европска лиценца

Поред црно-белих на међународној сцени могу да играју Црвена звезда, Раднички, Чукарички, Младост, Напредак и Вождовац
ФОТО: Н. Неговановић

Комисија за лиценцирање клубова ФС Србије на јучерашњој седници једногласно је одлучила да додели европске лиценце Црвеној звезди, Радничком из Ниша, Партизану, Чукаричком, Младости из Лучана, Напретку и Вождовцу.

Са Теразија 35 саопштено је да је наведених седам клубова испунило свих пет критеријума за такмичење на међународној сцени: спортске, инфраструктурне, персонално-административне, правне и финансијске.

Неизвесност је до пре неколико недеља била око црно-белих, али после постизања споразума са садашњим и бившим играчима о репрограму исплате дуговања знало се да неће бити проблема да се вишеструки шампион нађе на овој листи.

Уз дозволу за излазак у Европу истих седам суперлигаша стекло је услове да се и следеће сезоне такмичи у елитном рангу. Лиценцу за учешће у друштву најбољих добио је још Радник од садашњих суперлигаша, односно Јавор Матис, Металац и Раднички 1923.

Остали клубови нису доказали да су испунили обавезне критеријуме, али имаће могућност да у жалбеном поступку добију лиценце.

За УЕФА такмичења је иначе, стигло девет пријава, а за Супер лигу 26.

Седницом Комисије за лиценцирање ФСС руководио је председник Миљко Ваљаревић, потпредседник Александар Прекодравац и чланови Игор Радмановић, Драгослав Пивић и Радован Иветић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Djeneral Draza@krcun
Cemu takva reakcija, moj komentar je korektan, i vi ste ga potvrdili na neki nacin sa Pavlovicem i Markovicem. Ja sam pominjao koeficijent za sledecu godinu, znam da je dobar za leto i jesen. Mislite da bi bilo interesantno da komentarisemo samo svoje vesti, ja mislim da ne bi. Pozdravljam vas.
Djeneral Draza
Neka igraju, setimo se kako je nama bilo kad su nas izbacili, mnogi su se radovali, ne treba tako. Vidim Vazura opet prosipa bisere, ajd da je rekao rekordna kupovina, imas novce, u redu, ali rekordna prodaja, ma veze nema, imas 5-6 staraca, 7-8 koje niko nece, znaci ostaje ti da rasprodas ovih 4-5 klinaca iz rostera i Gomesa, i onda moras kupiti jedno 15 igraca i to sve uklopiti za 3 nedelje. Ako ne udjes u grupu, jos veca besparica i drastican pad koeficijenta za godinu. Jako slozena situacija. Pozdrav.
Madjionicar
@krcun Nema potrebe da napadas @Djenerala Covjek je rekao sve kako jeste (na nasu zalost, naravno). Pri tom je jos covjek kulturan i nikoga ne napada ili vrijedja. Mozemo da navijamo za razlicite klubove, ali mozemo valjda da budemo i ljudi, pa da prepoznamo kad je neko korektan.
Panonija
Krcune ako balvani markovic i pavlovic vrede 10 mil. Onda nas Joveljic vredi 20 mil. Kakvih sve bolesnika ima na grobarskoj strani. I da te podsetim krcune ovo vam je druga licenca placena iz drzavne kase prva je bila pre dve godine 1,3 mil. Plus vam fss platio promenu trave,plus vam platio promenu stolica bile su vam zuto plave.. dakle patriote grobarski najbolje bi bilo da zacepis i da recimo nik promenes u general tudjman,general peka dapceevic,general vokri,salja,hatunic svi su oni vasi generali.
Прикажи још одговора
Mile
A videcemo hoce li je iskoristiti... :D
alal vera
Bravo za Partizan sns
Uefa
Sta je sa top klubovima :Spartak,Macva,Backa,Proleter,Vojvodina,Zemun,Rad....opet ih cuvajte u ligi a isterajte ove postene u drugu ligu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.