Почетна / Фудбал / Партизан

Турци спремају „инвазију” на стадион Партизана, део већ слетео у Београд (ФОТО)

Партизан ће у четвртак (21,05) на свом стадиону у оквиру трећег кола Лиге Европе угостити турски Бешикташ. Јасно је да ће тај меч бити више од игре

Турски навијачи спремају „инвазију” на стадион Партизана. Због безбедоносних разлога на северној трибини ће бити само фанови Бешикташа, којих ће бити најмање 700, а према неким информацијама и више од тог броја.

На бројним форумима већ је мноштво фотографија, на којима се јасно види да ће турски „црно-бели” против београдских имати сјајну подршку.

Надамо се само да ће све остати у границама спортског навијања. Према неким најавама Бешикташ ће имати подршку и из региона.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nick.cdn
Neznam zasto se dize galama , negativna atmosfera oko dolaska navijaca iz Turske. Tp sto ce doci 2000 stranih drzavljana u tvoj grad treba da se slavi, oni su turisti koji ce provesti dan. dva i potrositi novac da bi preziveli. Valjda ce mo konacno kao narod biti pametni i ne nasedati na eventualne provokacije. Policija neka radio svoj posao i sve ce biti u redu, lep sportski dogadjaj a ne gluposti! Ali se plasim da to neki kod nas ne zele!!!
Juznoprugas
Nije turista niti pravi navijac onaj ko siri zastavu kvazi drzave kosovo!Oni su vec sirili u Turskoj i iks puta provocirali Srbe!Licno sam upoznao neke navijace Besiktasa (orginalne Turke iz Turske)i mislim da ima medju njima vise pravih ljubitelja fudbala.Ali provokacije mogu napraviti poturice iz Pazara koji su medju njima i imaju njihova dokumenta!Oni ce sigurno pokusati da izprovociraju Grobare.A onda ce i Grobari njima pokazati zastavu PKK ili ti Radnicke Partije Kurdistana! U svakom slucaju oko za oko zub za zub!
Gravediggaz
Tako je! Svi ce profitirati - kafedzije, restorateri, hotelijeri, dzeparosi, dileri, tapkarosi, ducandzije.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.