Почетна / Фудбал / Партизан

Милошевић: Ако за пет, шест година не будем водио један од 15 највећих клубова, онда нисам ништа урадио

И сад видим реакције да сам луд, али навикао сам на те приче - каже тренер Партизана
ФОТО: М. Спасојевић

Иза тренера Партизана Саве Милошевића је успешна играчка каријера, остварио је одавно шеф струке црно-белих снове, а на питање да ли жали за нечим каже:

– Сањао сам да играм у Партизану то сам остварио са 16 година, са 19 сам дебитовао у првом тиму. Када сам о томе причао као дванаестогодишњак многи су говорили да сам луд чак су ми се у лице смејали. Кад испуните себи снове стварате нове. Немам за чиме да жалим, једино сам имао жељу да играм у Немачкој, али сам зато био у три изузетно јаке лиге.

Шта сањате сада?

– Ако за пет–шест година не будем водио један од 15 највећих клубова, онда нисам ништа урадио. И сад видим реакције да сам луд, али навикао сам на те приче.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 26. мај. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Гробар54
Ови навијачи Партизана,који искрено воле овај клуб,су сањали да дође тренер, који ће у дужем временском периоду да води клуб.Лично,нервира ме, што су усадили младим играчима да,једва чекају да заиграју за неки инострани клуб.Тако се догађало,да још "зелени" оду и тамо не напредују, уопште!Разлог је, што су отишли прерано,а могли су напредовати у Партизану!Сада видимо,да и тренер размишља о одласку?!За можда 6 година,али размишља!Можда је то рекао у шали,или да неког нервира,али не свиђа ми се та изјава!
kum zorzo
nadam se Savo da ces od Partizana stvoriti ekipu u prvih 15. klubova EU
Dule "Grobar"
Daj Boze! Ali, u prvih 15 klubova su sve klubovi koji su osvakjali evropske titule - od Kupa evropskih sampiona do Lige sampiona, preko Kupa UEFA do Lige Evrope i negdasnjeg Kupa pobednika kupova. Da bi se uslo u takvo drustvo - oid 15 najboljih, mora se imati poneka titula. "Partizanov" najboilji rezultat bio je Finale Kupa evropskih sampiona. UEFA sada ramatra pravljenje Lige sampiona - 2. razred za koju su predvidjeni kluibovi iz zemalja kao sto je Srbija i slicnih Srbiji. Jaz izmedju bogatih klubova i onih drugih bice prosiren jos vise, sve u cilju da se najtalentovaniji igraci odvedu u Ligu sampiona 1 razred. Prema tome, pl;anirani smo za razvojnu ligu Lige sampiona.
Partizan perjanica u Evropi
Ma u prvih 15, neka budemo u prvih 55...puna kapa...
Znaci Partian je odskocna daska i nije ti san da od Partizana napravis da bude jedan od 15 najboljih vec samo da kidnes u skorije vreme? Mozes onda odmah da ides
Madjionicar
Interpretacija je cudo. A tek sta je ljudska zloba... Ccc...
Grobar 007
Tipično nerazumevanje. Podrazumeva se da predhodno sa partizanom napravi velike rezultate pa da se na taj način preporuči fudbalskim velikanima. Jok, uzeli bi ga zato što ima plave oči.
ehhh
Kako si skroman, pravi grobar nema sta...
kralj_brzina
U jednoj recenici objasnio grobarima velicinu partizana. Decko hvala ali zvezdi nisi potreban a takodje ni radnickom pa ni cuki. Tako da vec tri najveca otpadaju proveri kod fljarmurtarija mozda njima treba savo.
Hodzini tvorici
Zvezda,Radnicki,Cuka...medju najvecih 15!? Kralju,smanji pice,utice. Fljamurtari? Pa to je vas teren. Tamo je pocela slavna medjunarodna istorija Zvezde. Pod budnim okom i nadzorom Envera Hodze. Zaboravio si?
Gago
Šta bi mi bez vas,vernih pratilaca i tajmih obožavalaca Partizana? A da ste bolesni,vidi se!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.