Почетна / Фудбал / Партизан

Брежанчић: Дошао сам да помогнем Партизану

Брежанчић је данас представљен на припремама екипе у Словенији, а међу црно-беле се вратио други пут
ФОТО: ФК Партизан

Нови фудбалер Партизана Рајко Брежанчић рекао је данас да је дошао да помогне екипи и да се нада да ће оправдати указано поверење.

Брежанчић је данас представљен на припремама екипе у Словенији, а међу црно-беле се вратио други пут.

- Захвалио бих стручном штабу и управи на стрпљењу, имали смо две недеље које су биле најтеже две недеље у мом животу. Ишчекивали смо папир, то је посао од једног минута, а ми смо чекали две недеље. Даћу све од себе да се одужим играма и радом на терену - рекао је Брежанчић.

Он је био у Партизану 2007. године, а упитан шта се променило, леви бек је одговорило: "Ништа".

- Партизан ће увек бити Партизан, највећи клуб у Србији. Нисам неко ко ће да обећава, да гарантујем титулу, да гарантујем Европу, ја не гарантујем ништа. Момци ће дати 200 одсто на сваком тренингу и свакој утакмици. Најбитније је да се добро спремимо за Европу и првенство, да дамо све од себе и верујем да неће бити никаквих проблема - навео је Брежанчић.

Он због повреде није играо пет месеци, али је одиграо друго полувреме у јучерашњој пријатељској утакмици против Олимпије.

- Нисам играо пет месеци био сам повређен, видело се јуче на утакмици. Имамо одличног кондиционог тренера, вратићу се за два, три дана у нормалу. Не бих долазио да сам мислио да не могу да помогнем екипи. Нико ми не гарантује место, да ћу играти, дошао сам да радим, тренирам, да дам све од себе па ћемо видети шта ће тренер рећи - навео је бивши играч Малаге.

Брежанчић је рекао да је последња година у Шпанији била катастрофална, да је током прелазног рока било контакта, али да је најзаслужнији за његов повратак у Партизан тренер Саво Милошевић.

- Кад ме је Саво звао одлучио сам да дођем да помогнем. Дошао сам због Саве али и јер знам да могу да помогнем, иначе не бих долазио. Као клинац одиграо сам 12, 13 утакмица у Партизану, била је јака конкуренција, али сада имам 29 година искусан сам. Многи ће рећи да сам матор играч, то само у Србији кажу да је играч матор са 29, али он то није све док на терену показује најбоље.

Брежанчић је рекао да су га у клубу прихватили као члана породице и да је то важно због добре атмосфере.

Он је додао да је 2009. године размишљао да заврши каријеру.

- Сада сам ту међу својим људима и даћу све од себе да оправдам поверење. Захвалан сам им на стрпљењу, обећавам да ћу дати све од себе, на тренингу, утакмици и ван терена. Видећемо на крају каква је ситуација, битно је да разумем шта стручни штаб жели од мене, тежимо сви ка томе - навео је Брежанчић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Pomozi ti sebi momak. Ti nikako nisi u mogucnosti da pomognes Partizanu, ali eto tu si..
011
Uzasss
arigo
Gledajući jučerašnju utakmicu, zaključio sam da ćemo opet voditi bitku za treće mesto. Savo i Uprava su imali sreće sa osvajanjem Kupa. Komšinica je pala u formi jer je titulu osvojila još u oktobru. Jednostavno, Partizanova igra se ništa ne razlikuje od one koja je bila loša tokom cele prošle sezone. Stvore se dve, tri lepe šanse za 90 minuta od kojih se nijedna ne realizuje. Protivnik jednom šutne i pogodi ili dobije jedanaesterac.
Pigeon
Pa u ovom trenutku, ovaj tim koji je izasao protiv Olimpije je najbolje sto imamo i on je SLABIJI od onog koji je zavrsio proslu sezonu za Rikarda i Pantica! Dakle, pojacanja-niotkuda, a sve nesto kao samo sto nije! Evo, cujem, kao vracaju Pantica, kome sam jedva cekao da vidim ledja, neverovatno da Partizan sluzi kao infuzija karijeri momka koji nas je svojevremeno otresao kao sline...Uz to, ako se Pantic vrati, pisi propalo za Sumu, koji kao nesto obecava...Da li je moguce da su ovi ljudi toliko nesposobni da ne mogu da "ubodu" 2-3 igraca, koji bi bili STVARNA pojacanja?
trnina
Partizan će od tebe imati koristi kao od Lole Smiljanića. Ako nema nešto bolje nisi ni ti trebao dolaziti, nego te neće niko pa ajde da uzmeš koji dinar od Partizana.
Marko Pavlović
Može.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.